Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Údajná Putinova dcéra oslavovala 18. narodeniny: Príchod vládnou limuzínou na bujarú párty!

Julia Rozova je vraj dcérou Vladimira Putina. Zobraziť galériu (3)
Julia Rozova je vraj dcérou Vladimira Putina. (Zdroj: Profimedia/SITA)

MOSKVA - Má Vladimir Putin tajnú dcéru? Táto otázka už dlho vyvoláva špekulácie za hranicami Ruska. Luiza Rozova, meno údajnej Putinovej dcéry, je teraz opäť v centre pozornosti médií pri príležitosti jej 18. narodenín.

Špekulácie o tajnej dcére Vladimíra Putina nekončia. Povesti, že šéf Kremľa je otcom mladej ženy menom Luiza Rozova, pretrvávajú už dlho. Luiza v súčasnosti oslavuje svoje 18. narodeniny, a tak sa špekulácie o ruskom prezidentovi opäť prebúdzajú.

Údajná dcéra Vladimíra Putina oslavuje 18. narodeniny

Ako v súčasnosti hlási britský The Sun, Ruska oslávila svoj vek plnoletosti v kyjevskom klube v Moskve. Údajne Putinovo dieťa bolo dovezené na miesto večierku služobným vládnym autom. Vladimir Putin doteraz vždy popieral fámy o tajnej dcére a nikdy neuznal otcovstvo. Prvýkrát sa o mladej slečne začalo hovoriť pred štyrmi mesiacmi.

Julia Rozova má byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Je Luiza Rozova tajná dcéra Vladimíra Putina?

Podľa medializovaných informácií je Luiza Rozova údajne výsledkom aféry medzi Vladimírom Putinom a 45-ročnou milionárkou Svetlanou Krivonogikhovou, ktorá v Moskve vlastní niekoľko nočných klubov, kde sa hosťom ponúkajú hlavne erotické šou. Putin po špekuláciách vzťah skutočne potvrdil, uviedol však, že sa to skončilo, keď sa prvýkrát stretol s gymnastkou Alinou Kabajevovou.

Julia si vraj narodeninovú párty užívala.
Zobraziť galériu (3)
Julia si vraj narodeninovú párty užívala.  (Zdroj: Profimedia)

Bujará oslava

Počas svojej narodeninovej oslavy mala Putinova tajná dcéra Luiza Rozova oslavovať veľmi bujaro. Podľa The Sun sa v ten večer taktiež predstavila ako DJ-ka a bolo ju vidieť za gramofónovými platňami. V skoršom rozhovore pre ruský časopis GQ hovorila 18-ročná žena o tom, že v skutočnosti naozaj vyzerá ako mladý Vladimir Putin. Podľa jej názoru je však veľa ľudí, na ktorých sa to vzťahuje. Samotné údajné otcovstvo nebolo témou rozhovoru.

Vladimir Putin má z manželstva s bývalou manželkou Ľudmilou Putinovou, ktoré sa skončilo v roku 2013, dve dospelé dcéry, Mariu (35) a Katerinu (34).

Viac o téme: DcéraNarodeniny Vladimir PutinJulia Rozova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu