Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Bez servítky varí asistent Victorie Beckham: VIDEO Mesiac nejedol kvôli bunde!

Slovák Andrej Stančík pracoval pre Victoriu Beckham. Zobraziť galériu (11)
Slovák Andrej Stančík pracoval pre Victoriu Beckham. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Mal prácu snov! Aj dnes sa na obrazovkách televízie Joj predstaví nová pätica kuchárov, ktorá predvedie svoje zručnosti v šou Bez servítky. Jedným z nich je aj bývalý módny asistent Victorie Beckham, Andrej Stančík. A o tom, že módu berie naozaj vážne, svedčí aj fakt, že mesiac chudol... Kvôli bunde!

Andrej Stančík robí módneho stylistu už viac ako 10 rokov, z toho 6 rokov žil v Londýne. No a tam sa mu podarilo niečo, po čom sníva zrejme nejeden milovník módy. Pracoval totiž rovno pre módnu divu a bývalú členku legendárnej dievčenskej skupiny Spice Girls Victoriu Beckham. 

VIDEO: Asistent Victorie Beckham Andrej Stančík v Bez servítky

V Bez servítky varí asistent Victorie Beckham: VIDEO Mesiac chudol kvôli bunde! (Zdroj: Tv Joj)

„Bol som jej módny asistent. Bolo to náročné, je veľmi prísna. Asi trikrát som sa ocitol aj na ich súkromných párty. Bolo to zaujímavé vidieť. Beckhamovci sami o sebe sú dvaja rozdielni ľudia. Victoria je tvrdá a David je taký, že každému podá ruku a mnohokrát poďakuje za prácu,“ prezradil pre jojkársky Top Star Stančík.

Andrej Stančík sa už viac ako 10 rokov venuje módnemu stylingu.
Zobraziť galériu (11)
Andrej Stančík sa už viac ako 10 rokov venuje módnemu stylingu.  (Zdroj: Tv Joj)

Z Londýna sa Slovák vrátil približne pred polrokom. No a už dnes večer predvedie svoje kuchárske zručnosti v jojkárskej šou Bez servítky. Tam okrem iného prezradil, že je veľkým zberateľom módnych vychytávok. Niekoľko rokov napríklad zháňal mužskú verziu kabátu, ktorý mala Beyoncé v jednom zo svojich klipov. 

No to nie je všetko... „Táto bunda, je to kúsok, pre ktorý som nejedol mesiac. Snažil som sa schudnúť, lebo mi je trochu menšia. A myslím, že sa mi to podarilo,“ pochválil sa Stančík. Pomáhať mu s dnešným menu bude jeho veľmi dobrá kamarátka, playmate Eva Cifrová. Ako to dopadne, sa dozviete dnes o 18:00 na Jojke.

Kvôli tejto bunde Andrej Stančík nejedol mesiac.
Zobraziť galériu (11)
Kvôli tejto bunde Andrej Stančík nejedol mesiac.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Victoria BeckhamBez servítkyAndrej Stančík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu