Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠOK na obrazovkách Jojky: Zásnuby rovno pred kamerami… Jej odpoveď spôsobila rozruch!

Žiadosť o ruku priamo pred kamerami Jojky. Zobraziť galériu (8)
Žiadosť o ruku priamo pred kamerami Jojky. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Aj tento týždeň na obrazovkách televízie Joj varí pätica súťažiacich. Dnes večer predvedie pred kamerami svoje kulinárske schopnosti pomocný kuchár Ján Wurschner (53). A v závere svojho dňa sa postará o poriadny šok. Svoju priateľku Zuzku, ktorá mu počas večera pomáhala, požiada pred všetkými o ruku!

Žiadosť o ruku je v živote každého človeka zásadným krokom. Mnohí muži tak čakajú na ten najsprávnejší a ideálne aj najmagickejší moment na to, aby sa svojej milej opýtali tú dôležitú otázku. Jeden zo súťažiacich však pocítil, že ten moment nastal priamo v relácii Bez servítky.

VIDEO: Pozrite si čarovný moment žiadosti o ruku v relácii Bez servítky 

Žiadosť o ruku v jojkárskej šou: Ján pokľakol rovno pred kamerami! (Zdroj: Tv Joj)

Reč je o pomocnom kuchárovi Jánovi Wurschnerovi, ktorý svoje kulinárske schopnosti predvedie dnes večer. S varením mu pred kamerami pomáhala jeho partnerka Zuzka, no počas krájania a miešania večerného menu ešte netušila, čo ju o pár hodín čaká. 

„Zuzka, chcel by som ti poďakovať za dnešný deň, že si mi toľko pomohla,“ povedal pred kamerami Ján a v ruke držal kyticu ruží. „Nemáš za čo, ja to robím pre teba s láskou,“ odpovedala Zuzka. A vzápätí to prišlo - hostiteľ večera pokľakol a s prsteňom v ruke sa opýtal tú dôležitú otázku: „Budeš moja?“ A táto otázka temperamentnej Zuzke vyrazila dych.

ŠOK na obrazovkách Jojky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Svedčí o tom začiatok jej odpovede, kde poznamenala, že sa nepoznajú dlho. Mnohí tak zrejme s napätím očakávali, ako vetu dokončí. „Fúúúú. No síce sa poznáme krátko, ale myslím si, že za ten čas som ťa spoznala, že si dobrý človek a fajn chlap. Stál si pri mne aj v ťažkej chvíli, takže áno, zoberiem si ťa za muža,“ súhlasila budúca nevesta. Snúbencom srdečne gratulujeme!

Ján a Zuzka sa zasnúbili pred celým Slovenskom.
Zobraziť galériu (8)
Ján a Zuzka sa zasnúbili pred celým Slovenskom.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu