Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tri mesiace sa skrývala a teraz... Patrasová šokovala umelým vzhľadom!

Dagmar Patrasová Zobraziť galériu (3)
Dagmar Patrasová (Zdroj: Instagram DP)

PRAHA - Keď začala byť herečka a speváčka Dagmar Patrasová aktívna na sieti Instagram, mnohí jej vyčítali neprirodzene štylizované fotografie. Neskôr začal byť jej profil o niečo civilnejší, v novembri sa však akosi odmlčala. Nový záber pridala až teraz a... Fúúú, takto teraz vyzerá?!

Keď Dagmar Patarsová objavila čaro Instagramu, zahlcovala svoj profil rôznymi zábermi s filtrami a efektmi. Po vlne kritiky vyhlásila, že Česi sú suchári. Koláže vraj robil jej taliansky priateľ Vito a ona s nimi nemala najmenší problém. 

Galéria: Herečka Dagmar Patrasová

Neskôr sa však začali na jej účte objavovať zábery z bežného života a bez akýchkoľvek úprav. To sa však opäť zmenilo! Po trojmesačnej odmlke herečka šokovala fotkou, na ktorej vyzerá ako zrelá tmavovlasá Barbie. Respektíve ako ženy po plastike, ktoré sa chcú na Barbie podobať. 

Tri mesiace sa skrývala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DP)

Dúfajme, že tento umelý vzhľad je len výsledkom nejakého filtra alebo efektu a že Dáda v skutočnosti vyzerá tak, ako sme na ňu zvyknutí. V poslednom čase totiž vyzerala naozaj výborne! Porovnajte si to so snímkou spred pár mesiacov: 

Tri mesiace sa skrývala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DP)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu