Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Len pre silné žalúdky: Na Markíze sa to zvrhlo... Najprv orgie pred kamerami, potom oblizovanie holých bradaviek!

Na Markíze sa to zvrhlo Zobraziť galériu (6)
Na Markíze sa to zvrhlo (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto sa už naozaj začalo zvrhávať. Len prednedávnom sme na Topkách písali o tom, že divákom televízie Markíza, najmä teda fanúšikom Farmy, sa naskytla možnosť sledovať vznik ďalšieho romániku. Vo vírivke si spolu vášnivé chvíľky užívali Eva Lipovská (41) a Vladislav Nikolayev (44). No a teraz...

Hoci mal ženatý Vlado iskrivé poznámky a narážky na adresu Evy už dlhšie, kučeravá blondínka odolávala a dušovala sa, že by si so svojím farmárskym kolegom nikdy nezačala. Aby tieto slová dostatočne podčiarkla, dokonca sa prežehnala. Lenže jej hranice ruka v ruke s alkoholom akosi povolili. Počas halloweenskej párty sa vo vírivke strhli poriadne orgie. 

Galéria: Na Farme sa opäť vyvádzalo!
Eva s Vladom najprv laškovali, potom prišlo aj k vášnivým bozkom. A temperamentná blondínka sa na druhý deň tvárila, akoby to bola všetko iba jeho vina. Viac ako svoje správanie riešila Vlada a skutočnosť, že má doma manželku. Tá mu, mimochodom, vraj jeden pokusný románik na Farme umožnila. „Včera mi povedal, že žena mu povedala, že jedenkrát môže niečo spraviť tu na Farme. Hovorím, že žena ti to povedala len kvôli tomu, že ťa skúšala,” rozprávala dievčatám. 

Vlado si Evu najprv ponatieral...
Zobraziť galériu (6)
Vlado si Evu najprv ponatieral...  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Eva mu na oplátku vyoblizovala bradavku
Zobraziť galériu (6)
Eva mu na oplátku vyoblizovala bradavku  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po týchto slovách sa zdalo, že ich spoločné radovánky skončia tak rýchlo, ako začali. Lenže farmárov to k sebe evidentne akosi stále ťahá. V opačnom prípade by sa Eva počas bodypaintingu zrejme od Vladislava nenechala tak ochotne natierať po polonahom tele a vzápätí sa dokonca nechala nahovoriť, aby cmúľala jeho holú bradavku, ktorú si potrel jedlou farbou na telo. Hoci sa najprv zdráhala, jeho výzvu napokon prijala. To, čo urobila, však vraj bolo len v rámci srandy.

Nezbedník Vlado to skúšal aj na ostatné dievčatá
Zobraziť galériu (6)
Nezbedník Vlado to skúšal aj na ostatné dievčatá  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Ja som najprv nechcela, ale hovorím, se*iem na to, je to sranda, tak som mu to zlizla. Ale tak všetci sa smiali, tak si myslím, že to bolo zábavné,” povedala pred kamerou, no zdalo sa,  že sa za svoj skutok tak trošku hanbí. A čo Vlado? Ten v lízaní farby ďalej pokračoval sám. Jeho nespratný jazyk na tele si nechtiac užili Anička a Xénia, šokovanej Katke sa na poslednú chvíľu podarilo pred ním našťastie uniknúť. On bol však spokojný. „Bol to vynikajúci večer,” skonštatoval nadšene. 

S priebehom večera bol maximálne spokojný
Zobraziť galériu (6)
S priebehom večera bol maximálne spokojný  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12Vladislav NikolayevEva Lipovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu