Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovská zmena v Markíze: FOTO Teleráno má úplne nové štúdio, ale... TOTO divákom vážne prekáža!

Teleráno vysiela z vynovených priestorov! Zobraziť galériu (4)
Teleráno vysiela z vynovených priestorov! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fanúšikovia Telerána sa po niekoľkých rokoch dočkali obrovskej zmeny. Markizácky tím v poslednom období pracoval na vynovenom dizajne štúdia, ktoré malo svoju premiéru na obraze v utorok ráno.

Vysielanie v novučičkých priestoroch poňala televízia skutočne veľkolepo, štúdio dokonca dostalo svoju krstnú mamu, ktorou sa stala Dominika Navara Cibulková, nechýbala ani obrovská torta. Prvé vysielanie mali pod taktovkou Adriana Poláková a Roman Juraško, ktorí neskrývali obrovskú radosť - kým brunetka sa teší z veľkej a modernej kuchyne, jej kolegu vraj absolútne očaril nátresk žltých dekorácií. 

Galéria: Nové štúdio Telerána

„Po rekonštrukcii pôvodného štúdia je Teleráno nové, svieže a moderné. Nová je, samozrejme, i scéna, kde pribudlo niekoľko nových prvkov, napríklad vyvýšené pódium s centrálnym sedením, moderná kuchyňa, či pohodlné sedenie na okennom parapete s výhľadom do areálu televízie Markíza," povedala o novinkách šéfredaktorka Telerána Tamara Cho.

Teleráno dostalo novučičké štúdio
Zobraziť galériu (4)
Teleráno dostalo novučičké štúdio  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mimoriadne spokojní sú aj diváci, ktorí na sociálnych sieťach nešetrili chválami. Pod príspevkami z Telerána zahŕňali priestory komplimentmi a nenašlo sa snáď nič, čo by vynovenému štúdiu vytkli. Lenže, keď už bol priestor vyjadriť svoj názor, fanúšikovia rannej šou vytkli čosi celkom iné. A síce atmosféru, ktorá sa im vraj ani zďaleka nezdá taká pozitívna a pohodová ako predtým.

Nový šat relácie sa divákom páči
Zobraziť galériu (4)
Nový šat relácie sa divákom páči  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nové priestory pokrstila Dominika Navara Cibulková
Zobraziť galériu (4)
Nové priestory pokrstila Dominika Navara Cibulková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dôvodom je neustále rozoberaná téma koronavírusu. „Bohužiaľ, stačí počúvať o korone v správach, Teleráno by malo byť ako kedysi o tom, ako ráno "nakopnúť" ľudí pozitívne,” myslí si Martin. „Neuvedomujete si, že strácate divákov len preto, že vaše rána sú len o covide, ktorý nám už aj z chladničky lezie? Chceme zase mať s vami krásne rána, piť pohodovú kávičku, raňajkovať,” odkázala pani Kvetka a takýchto komentárov sa pod príspevkami vyskytlo celkom dosť.

Okrem iného aj tip, ako nové štúdio dozdobiť. „Už len povešať nejaké balóny v tvare covidu po štúdiu,” dodala sarkasticky istá Magdaléna. 

Viac o téme: Nové štúdioTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu