Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

O 10 rokov mladší Vincze: Vyznanie pre Adelu a potom... Fú, to zabil!

Adela Vinczeová mala 40 rokov, jej manžel Viktor je o 10 rokov mladší. Zobraziť galériu (2)
Adela Vinczeová mala 40 rokov, jej manžel Viktor je o 10 rokov mladší. (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Moderátorka Adela Vinczeová mala pred pár dňami 40 rokov. Jej o 10 rokov mladší manžel Viktor Vincze teraz napísal vyznanie, že jemu naozaj nezáleží na tom, koľko má jeho láska rokov. No ale v závere... Fúha!

Čas letí a mnohí neveria tomu, že Adela už oslávila 40-ku. Do novej desaťročnice svojho života vstúpila po boku o dekádu mladšieho manžela. A práve on sa rozhodol na sociálnej sieti vyjadriť k ich vekovému rozdielu. 

Galéria: Svadobný deň Adely a Viktora Vinczeovcov

 

„Už štyri dni žijem so štyridsiatničkou. A je mi to rovnako jedno, ako keď som začal žiť s o desať rokov staršou 36-kou,” napísal Viktor. Podľa neho nielen pohľad na vekový rozdiel, ale aj na samotný vek je len nejakým spoločenským vzorcom. Ľudia majú predstavy, kde by sme v istom veku mali byť, aký život by sme mali viesť, s akým partnerom by sme mali žiť a podobne. 

O 10 rokov mladší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram V.V)

Viktor ale takýmto konvenciám nepodlieha a riadi sa vlastným rozumom a citmi. „Keby som sa pred štyrmi rokmi po Veronikinej a Sajfovej svadbe nechal vyľakať týmito zarytými predstavami, urobil by som najväčšiu chybu svojho života... života, ktorý mi teraz dáva absolútny zmysel,” vyznal sa moderátor. 

Svoj status však na záver vyvážil vtipom práve na účet svojej staršej manželky: „A okrem toho, život so štyridsiatničkou má aj ekologickú výhodu – na rozdiel od rovesníkov je naša dvojčlenná rodina každým rokom bližšie k vlakom a MHD zadarmo!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Už štyri dni žijem so štyridsiatničkou. A je mi to rovnako jedno, ako keď som začal žiť s o desať rokov staršou 36kou. Pretože rovnako ako vekový rozdiel, aj pohľad na samotný vek je len spoločenským vzorcom. Kde by ľudia v istom veku už mali byť, s kým by mali byť, koľko by mali mať detí, koľko by mali zarábať, kde by mali bývať, ako by sa mali vyjadrovať... všetky tieto „dobre mienené očakávania“ majú vo svojom jadre spoločné to, že ich autorovi ponúkajú len akési falošné útočisko a ukotvenie v jeho vlastnej neistote. Lebo bez známeho “poriadku“ mu život nedáva zmysel. Keby som sa pred štyrmi rokmi po Veronikinej a Sajfovej svadbe nechal vyľakať týmito zarytými predstavami , urobil by som najväčšiu chybu svojho života....života, ktorý mi teraz dáva absolútny zmysel. . A okrem toho, život so štyridsiatničkou má aj ekologickú výhodu – na rozdiel od rovesníkov je naša dvojčlenná rodina každým rokom bližšie k vlakom a MHD zadarmo! 😊 . #40 #birthday #adela

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu