Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa speváčka dva týždne tajila pôrod: Dieťatko je na svete, otcom je 12-násobný trestanec v podmienke!

Otec dieťaťa je poriadny kvietok... Zobraziť galériu (4)
Otec dieťaťa je poriadny kvietok... (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Len koncom júla sa na verejnosť dostala informácia, že slávna speváčka, ktorá je známa svojou výstrednosťou, je tehotná. Radostnú novinku pritom dokázala dlhé mesiace tajiť - to, že je Nicki Minaj (37) v očakávaní, prasklo až v pokročilom štádiu, keď na svojom Instagrame zverejnila fotky s veľkým bruškom. No a aktuálne už je mamou!

2. októbra magazín People prišiel s informáciou, že Nicki svoje prvé dieťatko priviedla na svet 30. septembra v Los Angeles. Ona sa však k svojmu pôrodu vôbec nevyjadrovala, a tak nikto netušil, či sa skutočne stala mamičkou. Záhadu napokon rozlúskla ona sama.

Nezverejnila síce záber dieťatka, no namiesto toho na Instagram zavesila fotky kartičiek s blahoželaniami od svojich slávnych kamarátov. A pri tejto príležitosti prvýkrát prezradila niečo viac. A síce pohlavie bábätka. „Som tak vďačná a zamilovaná do svojho syna. Šialene zamilovaná. Môj najobľúbenejší chlapec na celom svete,” napísala Nicki. 

Z Nicki Minaj už je mama. Na svet priviedla synčeka.
Zobraziť galériu (4)
Z Nicki Minaj už je mama. Na svet priviedla synčeka.  (Zdroj: Instagram)

Otcom malého pokladu je jej manžel Kenneth Petty. Ten je taktiež známy ako raper, no okrem toho i tým, že je usvedčeným vrahom, sexuálnym delikventom a bol 12-krát trestaný. Aktuálne je v podmienke, má zákaz cestovania a taktiež domáce väzenie, pričom vychádzky môže absolvovať len v určitých časoch. Snáď mu teda otcovstvo aspoň trošku zmení pohľad na jeho doterajší, nie práve inšpiratívny životný štýl...

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu