Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sú toho plné médiá! Táto TAJNÁ SVADBA je veľkým prekvapením

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Konečne sú svoji! Britská kráľovská rodina má veľkú novinu. Vnučka Alžbety II. - Beatrice (31) sa v piatok v tajnosti vydala. Hoci býva zvykom, že svadby členov monarchie sú veľkolepé a ostrosledované, tentokrát bolo všetko inak.

Princezná Beatrice a 37-ročný milionár Edoardo Mapelli Mozzi tvoria pár od jesene 2018. Minulý rok v septembri sa zasnúbili. Oznámenie o dátume ich svadby však zdržalo niekoľko problémov. Najskôr im zvolenie musela dať samotná kráľovná. Neskôr sa im do cesty priplietol škandál ohľadom obvinenia princa Andrewa (nevestinho otca) zo sexuálneho zneužívania a o ďalšie zdržanie sa postaral odchod princa Harryho a Meghan z Buckinghamského paláca.

Svadba dvojice bola napokon naplánovaná na 29. mája. Kvôli zúriacej pandémii COVID-19 to však neprichádzalo v úvahu. V médiách sa špekulovalo, že zaľúbenci napokon spečatia svoju lásku až o rok. V piatok popoludní však prišlo veľké prekvapenie.

Beatrice a Edoardo si v piatok v tajnosti vymenili obrúčky v kaplnke kráľovskej rezidncie Royal Lodge na hrade Windsor. Intímneho obradu sa zúčastnilo zhruba 20 hostí. Nechýbala na ňom ani kráľovná Alžbeta II. s manželom, či rodičia nevesty - princ Andrew a jeho exmanželka Sarah Ferguson.

Aj keď mnohí by radi videli, ako to Beatrice ako neveste svedčalo, žiadne zábery z tajnej svadby zatiaľ neboli zverejnené.

Princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sú už manželia
Zobraziť galériu (6)
Princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sú už manželia  (Zdroj: Misan Harriman)

Viac o téme: Princezná Beatrice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu