Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rázne rozhodnutie Alžbety II.: Došla jej trpezlivosť... Harry a Meghan navždy v exile!

Kráľovnej došla trpezlivosť. Zobraziť galériu (4)
Kráľovnej došla trpezlivosť. (Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Instagram sussexroyal,)

LONDÝN – Začiatkom roka sa Meghan Markle a Harry rozhodli, že opustia anglickú monarchiu a budú si žiť slobodným životom. To zarmútilo Alžbetu II., no i tak im popriala šťastie. Okolo dvojice sa strhol poriadny rozruch a dokonca sa začala písať kniha Finding freedom. A tá im navždy zasekala cestu späť na kráľovský dvor.

Kráľovnej Alžbete II. totiž došla trpezlivosť s vnukom, či skôr s jeho manželkou. Tí odišli z postov vyšších členov monarchie a odsťahovali sa do L.A., aby mohla Meghan opäť rozbehnúť svoju hereckú kariéru. O zaľúbencoch vznikla aj kniha Finding freedom, ktorá prináša kontroverzné informácie.

Tie sa ani len za mak nepáčia hlave anglickej monarchie a aj zvyšok rodiny ostal po ich odhalení riadne v šoku. Aj preto prišla Alžbeta s ráznym rozhodnutím – Meghan a Harry sa už na kráľovský dvor nemôžu vrátiť a musia žiť navždy v exile.

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Pôvodne vraj manželia, ktorí vychovávajú syna Archieho, chceli na skúšku ostať rok v USA a potom sa vrátiť do Británie a nájsť nový priestor v kráľovskej rodine. Avšak sa prerátali. Autori knihy, s ktorými Meghan a Harry odmietajú akúkoľvek spoluprácu, odhalili poriadne intímne detaily z ich života. K tým sa mali dostať prostredníctvom vyše stovky ľudí z ich okolia. A keďže tieto odhalenia nie sú po chuti britskej kráľovskej rodine, dvojica už nikdy nezíska späť svoje tituly.

„Dvere budú pre nich otvorené ako pre milovaných členov rodiny. Je však náročné predstaviť si, ako chcú zachrániť vytvorenie ich novej úlohy ako „hybridných“ členov kráľovskej rodiny, pričom by mali komerčnú kariéru a plnili by si aj povinnosti v USA,“ znie vyhlásenie rodiny. Monarchia jednoducho nedovoľuje byť takto „rozpoltený“. Buď si monarcha, alebo nie.

Meghan a Harry si zasekali cestu späť do kráľovskej rodiny.
Zobraziť galériu (4)
Meghan a Harry si zasekali cestu späť do kráľovskej rodiny.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryKráľovná Alžbeta II.Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu