Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herečka z Oteckov dva týždne po pôrode: Plné prsia a oblé tvary!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka Dominika Kavaschová sa pred dvomi týždňami stala po prvý raz mamou. Partnerovi Danielovi Fischerovi porodila dcérku. A svoje materské tvary si zjavne užíva a nijako sa za ne nehanbí. Veď ani nie je za čo!

Dominika Kavaschová sa narodila 19. mája 1989. Vďaka otcovi – muzikantovi mala odmalička blízko k hudbe. Chodila na konzervatórium a neskôr zamierila na VŠMU. 

Galéria: Dominika Kavaschová

Ešte počas štúdia získala cenu Dosky ako objav sezóny, o dva roky neskôr ju dostala v kategórii Najlepšia herečka. Už od prvého ročníka hosťovala v Slovenskom národnom divadle, kam po absolvovaní vysokej školy nastúpila do pracovného pomeru. 

Herečka z Oteckov dva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Chvostek)

Na televíznych obrazovkách sa po prvý raz predstavila v Paneláku, kde si zahrala dievča na vozíčku. Potom sa objavila v seriáloch Odsúdené, Ako som prežil, Dr. Ludsky. Prvú hlavnú úlohu hrala po boku Tomáša Maštalíra v počine Chlapi neplačú. Neskôr účinkovala v projektoch Divoký Zapadákov, Vlci, Delukse, Prázdniny, Najhorší týždeň môjho života. 

Diváci si ju mimoriadne obľúbili ako Sisu v seriáli Oteckovia. 

Herečka z Oteckov dva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

So svojou seriálovou postavou sa však musela rozlúčiť. Dominika totiž otehotnela so svojím priateľom, hercom Danielom Fischerom. A 4. mája porodila dcérku Maiu.

Mamičkovské povinnosti si teda užíva dva týždne. A hoci mnohé celebritné rodičky sa často už po pár dňoch pýšia postavičkami ako z katalógu, Kavaschová, naopak, ukázala svoje materské tvary – plné prsia a oblé boky. 

Herečka z Oteckov dva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

VIDEO: Daniel Fischer naspieval pre Dominiku Kavaschovú pieseň 

Orchester Jeana Valjeana (OJV) - Donďa (Zdroj: Orchester Jeana Valjeana (OJV))

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu