Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paranoidné myšlienky zosnulej Bartošovej: Bílá má styky s temnými silami... Takto mi chce ublížiť!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

PRAHA - Lucie Bílá (54) si v týchto dňoch zaspomínala na vystúpenie s Ivetou Bartošovou (†48). Zosnulá speváčka si však v istom období zmyslela, že jej kolegyňa jej chce ublížiť. Na pomoc si vraj privolala temné sily.

V týchto dňoch v médiách opäť rezonuje meno Ivety Bartošovej. 29. apríla totiž uplynulo 6 rokov od jej samovraždy. Pár dní pred týmto smutným výročím zverejnila Lucie Bílá na svojom facebooku spomienkové video spred dlhých rokov – na pódiu vtedy stála práve s Bartošovou, ktorá bola od nej iba o jediný deň mladšia. 

Paranoidné myšlienky zosnulej Bartošovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook LB)

Pri tejto príležitosti si však viacerí spomenuli na to, že v skutočnosti tieto dve kamarátky neboli. Minimálne z Ivetinej strany. Tá sa totiž bála, že Lucie má spojenie s temnými silami a chce jej ublížiť. „V čase, keď sa narodil Artur, Bílá Bartošovú navštívila a darovala jej figúrku. Iveta si vzala do hlavy, že Lucia sa venuje čiernej mágii a chce jej ublížiť,” uviedla opatrovateľka Ivetinho syna Zlata Golda Dvořáková vo svojej knihe. „Určite je to voodoo bábika,” vyjadrila sa vraj vtedy Iveta. 

Darček preto vyhodila do koša. A mala veľmi jasné vysvetlenie, prečo sa Bílej darí – je za tým čierna mágia. „Preto je taká slávna a všetko jej vychádza, inak by nemohla byť o toľko úspešnejšia ako ja,” tvrdila Bartošová. Podľa Goldy nemohla prehltnúť, že je niekto lepší ako ona.  

Hoci by si mohli mnohí myslieť, že ide o výmysly, túto historku potvrdila dokonca aj Ivetina mama. „Ivetka hovorila, že ju Lucka uriekla, že jej raz dala nejakú voodoo bábiku a to jej zmenilo život,” napísala Svatava Bartošová vo svojej knihe, ktorú vydala po smrti dcéry. 

Paranoidné myšlienky zosnulej Bartošovej:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Iveta BartošováLucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu