Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi modelka vyšla do ulíc v podprsenke: Keď uvidíte jej instagram...

Paige Woolen Zobraziť galériu (5)
Paige Woolen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Radosť pozerať! Paige Woolen (28) síce nepatrí medzi príliš známe modelky, ale rozhodne si zaslúži pozornosť. Brunetka má totiž sexepílu na rozdávanie a božské krivky, ktoré ulahodia nejednému mužskému oku. Provokuje ale nielen na webe, ale aj v uliciach. Pozrite sa!

Toto telo je škoda skrývať! Paige Woolen je meno krásky, ktorá pózuje prevažne pre pánske magazíny. A keďže nepatrí medzi hanblivky, aj jej príspevky na sociálnych sieťach stoja za to. Brunetka má zhruba 173 tisíc followerov, ktorí sa takmer každý deň môžu kochať pohľadom na jej ploché brucho, bujné vnady a peknú tvár. 

Galéria: Paige Woolen zverejňuje na instagrame takéto horúce zábery.

Paige Woolen však patrí k ženám, ktoré dbajú o to, aby boli sexi aj počas všedného dňa. Dokazujú to zábery, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Tí ju zvečnili nahodenú v nohavicovom kostýme, pod ktorým mala len čipkovanú podprsenku. 

Za zmienku určite stojí i to, že sexi kráska mala na tvári rúško. Nuž, aj mnohé celebrity už prestali brať COVID-19 na ľahkú váhu a správajú sa zodpovednejšie. 

Paige Woolen vyšla do ulíc v tomto zaujímavom outfite.
Zobraziť galériu (5)
Paige Woolen vyšla do ulíc v tomto zaujímavom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paige Woolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu