Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Babyboom pokračuje: Superstaristka po chemoterapiách šokovala... Som tehotná!

Superstaristka po chemoterapiách šokovala! Zobraziť galériu (4)
Superstaristka po chemoterapiách šokovala! (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Minulý rok prežívala zrejme najhorší rok vo svojom živote, teraz sa konečne všetko otočilo. Reč je o bývalej superstaristke a českej speváckej hviezde Markéte Konvičkovej (25), ktorá sa pochválila krásnou novinkou. Už onedlho sa z nej stane mamička!

Minulý rok sa Markéta ľuďom doslova menila pred očami. Mala vážne zdravotné problémy a na vaječníkoch jej našli cystu, ktorá, ako sa nakoniec ukázalo, nebola cystou, ale veľmi vzácnym druhom nádoru. Speváčka následne musela podstúpiť sériu chemoterapií a prišla o väčšiu časť vlasov. Našťastie sa napokon všetko obrátilo na dobré a teraz sa už teší zo života ako z rozprávky. 

Galéria: Markéta Konvičková
Konvičková sa počas februára zasnúbila a teraz sa s partnerom Reném odhodlali na ďalší dôležitý životný krok. Už onedlho sa z nich stanú rodičia prvého spoločného dieťatka. „Rada by som sa s vami podelila o tú najradostnejšiu správu z môjho života. Čakáme bábätko. Mám milujúceho snúbenca, staviame dom a do toho ma čaká najkrajšia rola v živote ženy. Byť mama,” napísala nadšená speváčka. 

Markéta Konvičková sa stane mamou
Zobraziť galériu (4)
Markéta Konvičková sa stane mamou  (Zdroj: Instagram M.K.)

Česká hviezda tehotenstvo oznámila prostredníctvom Instagramu.
Zobraziť galériu (4)
Česká hviezda tehotenstvo oznámila prostredníctvom Instagramu.  (Zdroj: Instagram M.K.)

„Po tom, čo som si minulý rok prežila, si to nesmierne vážim a prijímam to šťastie s otvorenou náručou. PS: Už sa strašne teším, ako ti budem spievať na dobrú noc a tatino ťa vezme do oblakov,” odkázala svojmu budúcemu pokladu tehotná blondínka a dodala, že prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. 

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu