Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zo SuperStaristky po chemoterapiách je mama: Porodila dcéru... Aha, aké krásne meno jej dala!

Markéta Konvičková sa stala mamou. Zobraziť galériu (5)
Markéta Konvičková sa stala mamou. (Zdroj: Instagram M.K.)

PRAHA - Minulý rok prežívala zrejme najhorší rok vo svojom živote, no teraz sa konečne všetko otočilo. Reč je o bývalej superstaristke a českej speváčke Markéte Kovičkovej (25). Z tej sa dnes ráno stala mamička. Na svet priviedla dcérku, ktorej s partnerom dali krásne meno!

Markéta Konvičková si minulý rok prešla vážnymi zdravotnými problémami. Na vaječníkoch jej našli cystu, ktorá, ako sa neskôr ukázalo, nebola cystou, ale vzácnym druhom nádoru. Následne speváčka musela podstúpiť sériu chemoterapií, pri čom prišla aj o značnú časť vlasov. 

Galéria: Markéta Konvičková

Tento rok sa však, našťastie, všetko obrátilo na dobré. Dokonca plavovláska v apríli tohto roka oznámila, že s priateľom Reném čakajú bábätko. „Rada by som sa s vami podelila o tú najradostnejšiu správu z môjho života. Čakáme bábätko. Mám milujúceho snúbenca, staviame dom a do toho ma čaká najkrajšia roka v živote ženy. Byť mama,“ napísala vtedy nadšená speváčka. 


Babyboom pokračuje: Superstaristka po chemoterapiách šokovala... Som tehotná!


A ten deň nastal práve dnes. Na sociálnej sieti Instagram Markéta oznámila, že je už mamou. Na svet priviedla dievčatko, ktorej spolu s partnerom dali krásne meno. „Amália. Poklad v náručí. Vítaj slniečko. Už teraz má naša dcéra svoju hlavu, proste už chcela byť s nami!“ napísala k fotke s bábätkom v náručí Konvičková.

„Najkrajší moment ťa vidieť a pritúliť si ťa k sebe! René, milujem ťa!“ napísala ešte aj na adresu svojho snúbenca speváčka, ktorá v príspevku poďakovala aj celému lekárskemu tímu fakultnej nemocnice v Ostrave. „Hneď by som šla rodiť znovu. Boli úplne božskí“ dodala. Čerstvým rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu