Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovská radosť Robbieho Williamsa: Je z neho štvornásobný otec!

Robbie Williams s manželkou Aydou sa stali štvornásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams s manželkou Aydou sa stali štvornásobnými rodičmi. (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

LONDÝN - Obľúbený anglický spevák Robbie Williams (46) a jeho manželka Ayda Field (40) sa tešia zo štvrtého potomka. K dcérke Teddy (7), synovi Charltonovi (5) a takmer 1,5 ročnej Colette pribudol ďalší súrodenec. Rovnako ako teraz už druhé najmladšie dieťa, im synčeka Beaua porodila náhradná matka!

Robbie Williams a Ayda Field sú manželmi od roku 2010 a doposiaľ sa tešili z troch zdravých a krásnych detí. Štvrtým potomkom sa pochválila šťastná mama na svojom instagramovom účte. „Všimnite si ten rozdiel... V deň svätého Valentína by sme radi oslávili lásku tým najúžasnejším spôsobom. Beau Benedict Enthoven Williams,“ napísala Ayda k záberu štyroch párov nožičiek.

Robbie Williams a Ayda Field sú štvornásobní rodičia.
Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams a Ayda Field sú štvornásobní rodičia.  (Zdroj: Instagram A.F.)

Tak ako dcérku Colette, či Coco, ako ju doma volajú, aj malý Beau bol vynosený náhradnou matkou. Napriek tomu je to však biologické dieťa Robbieho a Aydy. „Tak ako Coco, aj on je biologicky náš, ale narodil sa vďaka tej istej úžasnej náhradnej matke. Sme tak požehnaní, že máme zdravého syna v bezpečí nášho objatia a sme oficiálne kompletná rodina,“ vyjadrila sa šťastná mama.

Ayda Field pred takmer rokom a pol šokovala svet, keď priznala, že majú s Robbiem Williamsom tretie dieťa. Aj preto, že tehotenské bruško nemusela skrývať a zrazu tu bolo dieťatko. Coco im totiž, ako už bolo spomínané, porodila náhradná matka. „Sme šťastní, že sa s vami môžeme podeliť o to, že máme dievčatko. Vitaj na svete Colette (Coco) Josephine Williams. Bola to dlhá a náročná cesta, dostať sa sem, čo je aj dôvod, prečo sme to držali v tajnosti,“ napísala ešte v septembri 2018 na sociálnu sieť Ayda. Vtedy, ako sama tvrdila, sa ich tím rozrástol na 5-členný. Dnes už tvrdí, že sú kompletná rodina. Rodičom srdečne gratulujeme.

 Theodora Rose, Colette Josephine, Charlton Valentine, Beau Benedict Enthoven - mená štyroch detí Robbieho Williamsa a Aydy Field.
Zobraziť galériu (6)
Theodora Rose, Colette Josephine, Charlton Valentine, Beau Benedict Enthoven - mená štyroch detí Robbieho Williamsa a Aydy Field.  (Zdroj: Instagram A.F.)

Viac o téme: Robbie WilliamsAyda Field
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu