Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odvysielali ŠOU, v ktorej mala byť Monika Potokárová (†27): Natáčanie 10 dní po smrti... TOHTO sa už nedožila!

Monika Potokárová mala byť hosťom v šou Zlaté časy, ktorú RTVS odvysielala minulý týždeň. Zobraziť galériu (7)
Monika Potokárová mala byť hosťom v šou Zlaté časy, ktorú RTVS odvysielala minulý týždeň. (Zdroj: RTVS/SND)

BRATISLAVA - 25. novembra 2019 verejnosť šokovala informácia, že talentovaná slovenská herečka Monika Potokárová (†27) spáchala samovraždu. Kolega František Kovár (73) vtedy zhrozene poznamenal, že len o 10 dní mali spolu natáčať reláciu Zlaté časy pre verejnoprávnu RTVS. Toho sa však brunetka už nedožila... Televízia teraz odvysielala spomínanú časť.

Verejnoprávna televízia minulý týždeň odvysielala šou Zlaté časy, v ktorej bol hosťom herec František Kovár. Zaujímavosťou bolo, že vo štvrtkovej časti bol prekvapivo len jeden pozvaný, hoci vo všetkých ostatných sú spravidla dvaja. Dôvod je však v tomto prípade viac než smutný. 


ŠOK v slovenskom šoubiznise: Samovražda mladej herečky (†27) z Paneláku!


Vedľa známeho herca mala totiž sedieť herečka Monika Potokárová, ktorá koncom novembra šokovala svojich blízkych a verejnosť, keď si siahla na život. Práve jej kolega František Kovár vtedy prezradil, že len o 10 dní mali spoločne natáčať reláciu pre verejnoprávnu televíziu.

Galéria: Zaspomínajme si na herečku Moniku Potokárovú

„5. 12. sme mali spolu natáčať a vystupovať v relácii pre RTVS Zlaté časy,“ prezradil krátko po Monikinej smrti uznávaný herec. Ten sa napokon pred kamerami predstavil sám a hoci rana po strate blízkej kolegyne bola ešte čerstvá, v relácii sršal optimizmom a humorom. 

Viac o téme: Monika PotokárováZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu