Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dva mesiace po samovražde Moniky Potokárovej: Mórovej tvrdé obvinenie... Môže za to muž!

Monika Potokárová Zobraziť galériu (3)
Monika Potokárová (Zdroj: snd)

BRATISLAVA - Keď sa koncom novembra objavila šokujúca správa o smrti Moniky Potokárovej, špekulovalo sa, že to mala v práci príliš náročné. Sama kedysi priznala, že hrá veľa depresívnych postáv. Aktuálne sa ale jej kolegyňa Diana Mórová vyjadrila, že divadlo nebýva dôvodom na samovraždu. Za všetkým treba hľadať muža!

Monika Potokárová si vzala život 25. novembra 2019. Urobila tak nadránom v byte, kde spal aj jej manžel Robo Roth.

Monika Potokárová v predstavení Antigona
Zobraziť galériu (3)
Monika Potokárová v predstavení Antigona  (Zdroj: SND/Ctibor Bachratý)

Nikto si tento jej krok nevedel vysvetliť, v posledných rozhovoroch však naznačovala, aká bola jej práca herečky náročná. Z nejakého dôvodu hrávala naozaj depresívne postavy a v jej repertoári nechýbala ani Antigona, ktorá si tiež vzala život. 

Aktuálne časopis Plus 7 dní robil rozhovor s Dianou Mórovou a neobišiel ani túto tému. „Kedysi dávno, ešte v časoch Divadla Pavla Országha Hviezdoslava, sme mali všetci veľké množstvo postáv. Okrem toho, že sme hrali v divadle, každý deň sme točili inscenácie, filmy alebo sme boli v dabingu. Lietali sme z miesta na miesto, nemali sme mobily ani psychológov a žiadna žena sa nezabila,” skonštatovala herečka. „Keď nejaká urobí takúto vec, vždy je to kvôli mužovi. Odnepamäti,” dodala nekompromisne.

Galéria: Monika Potokárová

 

Otázkou zostáva, či mala na mysli Monikinho manžela Roba Rotha alebo niekoho úplne iného, kto mohol figurovať v Potokárovej živote a takto negatívne do neho zasiahnuť...

Dva mesiace po samovražde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Diana MórováRobo RothMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu