Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozlúčkové video pre Moniku Potokárovú (†27): Slová Františka Kovára trhajú srdce!

SND sa s Monikou Potokárovou (†27) rozlúčilo videom a dojemnými slovami. Zobraziť galériu (5)
SND sa s Monikou Potokárovou (†27) rozlúčilo videom a dojemnými slovami. (Zdroj: snd)

BRATISLAVA - Už týždeň prešiel odvtedy, čo Slovensko zasiahla správa o smrti Moniky Potokárovej (†27). Jej rozhodnutie vziať si život nechápe nik - rodina, manžel, priatelia, kolegovia ani fanúšikovia. Tmavovláska nechala v životoch mnohých po sebe prázdne miesto. To ostalo aj v SND, ktoré sa rozhodlo s herečkou rozlúčiť videom a slovami Františka Kovára.

Monika Potokárová sa minulý týždeň rozhodla vziať si život a každého tým šokovala. Nikto ani len netušil, čo sa odohrávalo v jej mysli, keď sa rozhodla pre takýto krok. Možno len hádať, či sa pod toto rozhodnutie podpísali aj postavy, ktoré stvárňovala v divadle. Sama sa v minulosti vyjadrila, že má diapazón depresívnych postáv.

SND sa s Monikou Potokárovou rozlúčilo i dojímavým videom.
Zobraziť galériu (5)
SND sa s Monikou Potokárovou rozlúčilo i dojímavým videom.  (Zdroj: Facebook SND)

Tých aktuálne stvárňovala až dvanásť vo svojom domovskom divadle SND. V niekoľkých hrala po boku svojho manžela Roba Rotha, ktorý za ňu v piatok prevzal ocenenie a požiadal prítomných, aby si ju uctili minútou ticha. „Som hrdý a bolo mi cťou, že som manželom Moniky Potokárovej," zneli slová užialeného herca.

Rodina si neželá rozlúčku s tmavovláskou v divadle. A tak SND vytvorilo aspoň rozlúčkové video. V ňom sa striedajú fotky a krátke úryvky z hier, v ktorých Monika hrala. To všetko za sprievodu klavírnej hudby.

Video sa objavilo na facebookovej stránke Činohry SND a dojímavosť videa ešte podporujú slová Františka Kovára. „Anjeli strážni, čo ste robili? Kde ste boli v tú osudovú chvíľu? Vy viete, že človek nepočuje, keď niekomu potichu puká srdce. Len sudičky to vedeli. Pýšili sa, koľko talentu jej nadelili, ale zamlčali jej údel človečí. Monika, zostali spomienky a v každej z nich k tebe naša láska," lúči sa s kolegyňou do neba herec.

Viac o téme: SNDMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu