Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra Slováčka a Patrasovej bojuje s rakovinou: Stopka v divadle... Pohoršilo sa jej!

Anna Slováčková a Dáda Patrasová Zobraziť galériu (4)
Anna Slováčková a Dáda Patrasová (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Koncom októbra sa v českom šoubiznise prevalila šokujúca správa, ktorá opäť súvisela s rodinou Dády Patrasovej (63) a Felixa Slováčka (76). Tentokrát však výnimočne nešlo o žiadny exces kontroverzných manželov. Namiesto vzájomného osočovania bývalí partneri museli začať riešiť naozaj vážny problém. A síce zdravotný stav ich dcéry Aničky (24), ktorá aktuálne bojuje s rakovinou.

Anička sa aj napriek mladému veku musela popasovať s ťažkou diagnózou od lekárov - v prsníku jej našli zhubný nádor. Podobné zdravotné problémy mala už pred tromi rokmi, vtedy bol však nález negatívny. To sa ale, bohužiaľ, tentokrát nezopakovalo, a tak musela talentovaná umelkyňa okamžite začať s liečbou a absolvovať chemoterapie. 

Ani napriek týmto problémom s prácou v divadle a ďalšími aktivitami nesekla. Práve naopak. „Viem len to, že ma to nijako neobmedzuje robiť svoju prácu. Neruším svoje pracovné záväzky, idem v rovnakom režime ako predtým. Snažím sa s tým vysporiadať tak, že to vyliečim prácou,“ vyjadrila sa vtedy pre extra.cz s tým, že práve práca je to, čo ju napĺňa a psychicky jej pomáha v boji so zákerným ochorením. 

Takáto vysmiata bola Anička Slováčková ešte pred niekoľkými mesiacmi počas vystupovania v českej verzii šou tvoja tvár.
Zobraziť galériu (4)
Takáto vysmiata bola Anička Slováčková ešte pred niekoľkými mesiacmi počas vystupovania v českej verzii šou tvoja tvár.  (Zdroj: Tv Nova)

Oslabený metabolizmus si však vypýtal svoju daň. Nie je ničím výnimočným, že pacienti trpiaci rakovinou majú slabší organizmus, a tak ich dokáže potrápiť aj bežné ochorenie. To sa stalo zrejme aj v prípade Aničky. Namiesto účinkovania v muzikáli Krysař musela nečakane zostať doma, zložilo ju v iných prípadoch bežné nachladnutie. „Bohužiaľ sa mi počas noci priťažilo, takže z postele dnes nevyleziem,” vysvetlila svojim fanúšikom mladá kráska, ktorá sa, snáď, čoskoro plne zotaví. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krásný večer všem!

Príspevok, ktorý zdieľa (@anna_julie_slovackova),

Viac o téme: Anna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu