Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Marcinkovej bujný dekolt, vianočná guľa Norisová, šik Vášáryová a... Česká herečka vyvetrala slovenského frajera!

Šťastný nový rok mal svoju premiéru! Zobraziť galériu (15)
Šťastný nový rok mal svoju premiéru! (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Fanúšikovia markizáckeho seriálu Milenky sa dočkali. Hlavné predstaviteľky sa totiž tentokrát postavili pred kamery, aby natočili vianočný film. Ten mal v stredu svoju premiéru v jednom z bratislavských kín a novinku do sveta vyprevádzali hlavné postavy. Nenechali nič na náhodou a aj svoje outfity zladili do sviatočna!

Na filmovú novinku Šťastný nový rok čakali mnohí fanúšikovia seriálu Milenky. Keď už sa nedočkali pokračovania, poteší ich aspoň vianočný film, v ktorom uvidia hlavné hrdinky. Nielen ony, ale aj ďalší herci zo snímky ju vyprevadili na strieborné plátna.

Na slávnostnej premiére nechýbala Gabika Marcinková, ktorá zvolila nádhernú červenú róbu. Prehliadnuť sa však nedal výstrih. Ten jej totiž vytváral poriadne bujný dekolt, a muži mali zrejme problém pozerať sympatickej herečke a mladej mamine do očí. Brunetke to však v červenej farbe naozaj veľmi pristalo.

Gabika Marcinková zvolila róbu s veľmi odvážnym výstrihom.
Zobraziť galériu (15)
Gabika Marcinková zvolila róbu s veľmi odvážnym výstrihom.  (Zdroj: Peter Frolo)

Po červenej siahla aj ďalšia hrdinka Zuzka Norisová. Tá sa však zahalila do priliehavých trblietavých šiat a pôsobila tak trochu ako vianočná ozdoba. Už ju len zavesiť na stromček. I keď ani kolegyne ju nenechali v štichu a trblietali sa aj Táňa Pauhofová a Anna Kaděrávková.

Zuzka Norisová poňala svoj outfit skutočne vianočne a vytrblietala sa.
Zobraziť galériu (15)
Zuzka Norisová poňala svoj outfit skutočne vianočne a vytrblietala sa.  (Zdroj: Peter Frolo)

Práve mladá plavovlasá herečka sa ukázala na premiére aj so svojím priateľom, ktorým je slovenský spevák Ján Strapec. Slovenská hudobná scéna ho však pozná skôr pod umeleckým menom Strapo. Dvojica sa zoznámila práve pri tvorbe filmu a je jasné, že si padli do oka.

Mladej herečke Anne Kaděrávkovej robil na premiére spoločnosť jej priateľ, slovenský spevák Strapo.
Zobraziť galériu (15)
Mladej herečke Anne Kaděrávkovej robil na premiére spoločnosť jej priateľ, slovenský spevák Strapo.  (Zdroj: Peter Frolo)

Jednu z ústredných úloh si vo filme Šťastný nový rok zahrala aj pani herečka Milka Vášáryová. Tá sa mimoriadne tešila z nakrúcania vo Vysokých Tatrách, kam vo voľnom čase rada chodieva. Emília je dáma na správnom mieste a na premiére pôsobila skutočne veľmi šik. Do vrecka by pokojne schovala aj mladšie kolegyne!

Emília Vášáryová je dáma na správnom mieste a opäť dokázala, aká vie byť šik!
Zobraziť galériu (15)
Emília Vášáryová je dáma na správnom mieste a opäť dokázala, aká vie byť šik!  (Zdroj: Peter Frolo)

Známe tváre a hlavné postavy už mali možnosť film vidieť, vy tak môžete urobiť už budúci týždeň. Premiéru v slovenských kinosálach má vianočná romantická komédia už 5. decembra.

Viac o téme: Emília VášáryováZuzana NorisováGabika MarcinkováAnna Kaděrávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu