Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOK! Snúbenec bývalého superstaristu obžalovaný z obchodu s bielym mäsom: Hrozí mu 12 rokov väzenia!

Jan Bendig rozhodne stojí za svojím partnerom Lukášom. Zobraziť galériu (6)
Jan Bendig rozhodne stojí za svojím partnerom Lukášom. (Zdroj: Facebook L.R.)

PRAHA – Bývalý superstarista Ján Bendig (25), ktorý sa objavil v tretej sérii, momentálne neprežíva najjednoduchšie obdobie. Jeho snúbenec Lukáš Rejmon (33) je totiž zapletený v obchode s bielym mäsom a už ho stihli aj obžalovať. Ak sa obvinenia potvrdia, hrozí mu až 12 rokov väzenia.

Pred rokmi sa ukázal v Superstar, naďalej sa venuje spevu a aj vďaka svojmu terajšiemu partnerovi sa mu podarilo preraziť v brandži. S Lukášom si padli do oka pred piatimi rokmi a dokonca sa stihli aj zasnúbiť. Čakala ich ružová budúcnosť, hovorili aj o svadbe, no tú budú zrejme musieť odložiť kvôli Rejmonovmu obvineniu, za ktoré mu hrozí basa až dvanásť rokov.

Partner Jana Bendiga Lukáš Rejmon je obvinený z obchodovania s bielym mäsom.
Zobraziť galériu (6)
Partner Jana Bendiga Lukáš Rejmon je obvinený z obchodovania s bielym mäsom.  (Zdroj: Facebook L.R.)

Lukáš bol ostro sledovaný kvôli prípadu homosexuálnej prostitúcie maloletých. Práve v tomto prípade bol obžalovaný zo zločinného obchodovania s ľuďmi alebo zvádzania detí k pohlavnému styku. V centre Prahy sa nachádza vychýrený dom pre mužov, v ktorom sa mali diať rôzne veci. Polícia ho dva roky sledovala a napokon obvinila šiestich mužov, medzi ktorými bol aj Rejmon. Ten sa má 5. novembra postaviť pred súd.

K celej situácii sa pre extra.cz vyjadril aj samotný Lukáš. „So skutočnosťami uvedenými v obžalobe a týkajúcimi sa mojej osoby nesúhlasím. Obvinenie je vykonštruované, budem sa aktívne brániť. Viac sa k veci nebudem vyjadrovať,“ povedal. Skutočnosť obvinenia sa dotýka aj superstaristu Jána Bendiga, ktorý s Lukášom žije. „Bohužiaľ aj takéto veci sa dejú. Viem, kto za týmito výmyslami stojí a viem, prečo si určité veci vymyslel, aby nás poškodil. Za Lukášom stojím a stáť budem. Viem, že je do toho zatiahnutý neprávom. Predsa som za tých päť rokov spoznal, vedľa koho žijem,“ vyjadril sa Jan, ktorý za každých okolností stojí na strane svojho partnera.

Lukáš Rejmona čaká už zajtra súd.
Zobraziť galériu (6)
Lukáš Rejmona čaká už zajtra súd.  (Zdroj: Facebook L.R.)

Hoci Bendig nemenoval konkrétneho človeka, ten sa portálu extra.cz ozval sám. „Stojím za tým. Nemohol som sa už pozerať na to, ako majiteľ toho podniku a jeho spolupracovník obchodujú s bielym mäsom. Pracovalo tam 5 neplnoletých,“ prezradil mladík David Rajt na margo obvinenia, ktoré bolo vznesené. Dokonca sa netajil ani tým, že je to pomsta za vyhadzov, keď v bare pracoval ako prostitút.

„Obvineným osobám je kladené za vinu, že ako členovia organizovanej skupiny spáchali zločin kupliarstva a zločin obchodovania s ľuďmi s úmyslom zneužitia na prostitúciu či v spolupáchateľstve prečinu zvádzania k pohlavnému styku v jednočinnom súbehu s prečinom ohrozovania výchovy dieťaťa, kedy oba prečiny boli páchané dlhšie. Trestnej činnosti sa obvinení dopúšťali v súvislosti so zjednávaním mužov k poskytovaniu homosexuálnej prostitúcie,“ uvádza hovorca pražského mestského štátneho zastupiteľstva Aleš Cimbala. Obvinení sa bránia tým, že neplnoletí chlapci sa preukazovali falošnými dokladmi totožnosti. Nuž, to, ako dopadne súd Bendigovho snúbenca, sa zrejme dozvieme už čoskoro.

Či Lukáša Rejmona zbavia obvinení ukáže až čas.
Zobraziť galériu (6)
Či Lukáša Rejmona zbavia obvinení ukáže až čas.  (Zdroj: Facebook L.R.)

Viac o téme: Jan BendigLukáš Rejmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu