Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Autentické VIDEO z megakrádeže šperkov v Bratislave: Páchatelia sú na úniku, pomôžte polícii

Pol miliónová krádež šperkov v Bratislave. Zobraziť galériu (4)
Pol miliónová krádež šperkov v Bratislave. (Zdroj: FB/Polícia SR- Bratislavský kraj, )

BRATISLAVA – Počas uplynulej noci došlo v jednom zo zlatníctiev v obchodnom centre v bratislavskom Lamači ku krádeži šperkov za približne pol milióna eur. Polícia, ktorá na jednej zo svojich sociálnych sietí zverejnila autentické zábery z lúpeže, hľadá siedmich páchateľov. O pomoc pri ich stotožnení prosí verejnosť.

Podľa doterajších informácií sedem doposiaľ neznámych páchateľov vniklo do priestorov zlatníctva v obchodnom centre Bory Mall v Lamači, odkiaľ mali odcudziť šperky v predbežne vyčíslenej hodnote pol milióna eur.

„Jeden z páchateľov tiež podpálil pred nákupným centrom vozidlo SsangYong Kyron, na ktorom prišli. Páchatelia následne utiekli na doposiaľ neznáme miesto,“ informovali policajti s tým, že po nich v súčasnosti intenzívne pátrajú.

Pomôcť môžete aj vy

„V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videu, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na tejto facebookovej stránke formou súkromnej správy,“ apeluje na verejnosť polícia.

Nedávne krádeže šperkov v hlavnom meste

8.7.2019 Krádež šperkov za desiatky tisíc eur v zlatníctve na Laurinskej ulici v Bratislave. Páchatelia si odniesli prstene z bieleho zlata s briliantmi a retiazky zo žltého a bieleho zlata. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 51 230 eur.

8.1.2018 Páchateľ vrazil autom do klenotníctva na Panskej ulici v Bratislave a odniesol si hodinky v hodnote približne 500.000 eur. Polícia takmer po roku ukončila vyšetrovanie tohto prípadu. Zistiť totožnosť páchateľov sa jej nepodarilo.

Viac o téme: BratislavaZlatníctvoKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu