Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obcou v Trebišovskom okrese otriasol výbuch: VIDEO zdevastovaného miesta činu

Páchatelia sa zamerali na bankomat
Páchatelia sa zamerali na bankomat (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

STREDA NAD BODROGOM – Pravdepodobne za použitia výbušniny vykradli v noci na pondelok bankomat v obci Streda nad Bodrogom v okrese Trebišov. Ako potvrdil starosta obce Zoltán Mento, poškodená je aj budova miestneho kultúrneho strediska, v ktorej sa bankomat nachádzal.

„Predpokladám, že to bol výbuch,“ povedal o nočnom incidente Mento s tým, že k nemu malo dôjsť krátko po 4.00 h. Podľa jeho slov sa na hluk zobudilo niekoľko obyvateľov. Rozsah škôd vo vnútri budovy Mento špecifikovať nevedel.

Podľa slov košickej krajskej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej  polícia na prípade intenzívne pracuje. "Vzhľadom na to, že v súčasnosti sa na mieste činu vykonávajú prvotné vyšetrovacie úkony a kriminalistickí technici zaisťujú stopy, nie je možné poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania," uviedla s tým, že policajný vyšetrovateľ začal v danej veci trestné stíhanie pre trestný čin krádeže a trestný čin poškodzovania cudzej veci.

Ako o tom informovala poškodená banka, peňažný ústav na prípade spolupracuje s políciou, podrobnosti o výške spôsobenej škody však neuviedla.

Pozrite si video z miesta činu

V centre obce Streda nad Bodrogom došlo k násilnej krádeži bankomatu

Viac o téme: VýbuchKrádežBankomatStreda nad Bodrogom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu