Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Minútu ticha za Gotta (†80) nenavrhnem, ale... Prekvapivé slová predsedu Snemovne!

Predseda českej Poslaneckej snemovne Radek Vondráček prezradil, ako si plánuje uctiť pamiatku Karla Gotta. Zobraziť galériu (6)
Predseda českej Poslaneckej snemovne Radek Vondráček prezradil, ako si plánuje uctiť pamiatku Karla Gotta. (Zdroj: Foto: SITA/Diana Černáková)

PRAHA - Predseda českej Poslaneckej snemovne Radek Vondráček (45) oznámil na svojom profile na sociálnej sieti Twitter, že na budúcotýždňovom zasadnutí poslancov nenavrhne minútu ticha za Karla Gotta (†80), ale... Takto si plánuje uctiť pamiatku najpopulárnejšieho českého speváka!

V deň, keď sa Česko lúči so spevákom Karlom Gottom, sa predseda českej Poslaneckej snemovne, Radek Vondráček, vyjadril na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. Na najbližšom zasadnutí poslancov vraj neplánuje navrhnúť minútu ticha za populárneho českého speváka.

V úmysle má však iný spôsob, ako si uctiť Maestrovu pamiatku. „V snemovni medzi poslancami pri najblizšom zasadnutí nenavrhnem minútu ticha za Karla Gotta, ale minútu potlesku, ktorý ho sprevádzal životom a verím, že nikdy neutíchne,“ písalo sa vo Vondráčkovom statuse.

Išlo by o skutočne symbolické uctenie Gottovej pamiatky. Veď napokon jeho azda najpamätnejším výrokom bolo: „Tleskejte, já to mám rád.“

 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu