Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smútočná hostina po pohrebe Karla Gotta (†80): Týchto ľudí Ivana pozvala!

Po pohrebe Karla Gotta sa konala smútočná hostina, na ktorú vdova Ivana Gottová pozvala len pár ľudí. Zobraziť galériu (6)
Po pohrebe Karla Gotta sa konala smútočná hostina, na ktorú vdova Ivana Gottová pozvala len pár ľudí. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

PRAHA - Zádušná omša za Karla Gotta (†80), ktorá sa dnes konala v katedrále sv. Víta, sa skončila krátko pred 13. hodinou. Potom sa vdova Ivana Gottová (43) a Maestrove dcéry pobrali do krematória na Motole, kde sa nad truhou poslednýkrát rozlúčili so svojím milovaným. Teraz sa koná smútočná hostina. Týchto ľudí spevákova manželka pozvala.


MIMORIADNY ONLINE Pohreb Karla Gotta (†80): Dojemné slová Bohdalovej a moment, ktorý všetkých rozplakal... Na záver zaznel Maestrov hlas!


Smútočná hostina sa koná v jednom z podnikov v centre Prahy na Tržisti. Práve tam si najbližší Karla Gotta spoločne zaspomínajú na tie najkrajšie chvíle, ktoré s nim prežili. 

Medzi prvými, ktorí dorazili na hostinu, boli herečka Dagmar Havlová (66), ktorej spoločnosť robil moderátor Libor Bouček (38) a jeho manželka. Hneď za nimi prišla Havlovej asistentka so psom a herečka Tatiana Vilhelmová (41) s manželom Vojtom Dykom (34).

S nimi sa objavil aj skladateľ Jan Maxián (36), ktorý je Dykov bývalý kolega zo skupiny Nightwork. Ďalej sa v podniku objavila aj mama Dominiky Gottovej - Antonie Zacpalová (84) a dlhoročná kamarátka Karla Gotta Jiřina Bohdalová (88). 

 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu