Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Romantická svadba sa zvrtla na poriadny trapas na FOTO: Mladomanželia, hanbite sa!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Fotografia mladomanželov, ktorí hneď po zložení sľubu potrebovali zmeniť svoj status na sociálnej sieti, koluje na internete a v užívateľoch vyvoláva búrlivé reakcie. Podľa viacerých z nich to ženích a nevesta naozaj prehnali a zachovali sa trápne tak voči sobášiacemu úradníkovi, ako aj voči svojim hosťom.

Slávnostnú atmosféru svadobného obradu môže narušiť naozaj všeličo. V tomto prípade ju narušili samotní hlavní aktéri. Po prvom manželskom bozku ich totiž ovládla neprekonateľná túžba okamžite zmeniť svoj status na sociálnej sieti z "Danielle & James" na "zosobášení". Preto neváhali, vytiahli svoje mobilné telefóny a pred zrakmi prekvapeného sobášiaceho úradníka riešili zmenu svojho profilu na Facebooku. 

Romantická svadba sa zvrtla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/that's it, I'm wedding shaming)

Príspevok do týchto chvíľ okomentovali stovky užívateľov, pričom väčšina z nich označila správanie novomanželov za smiešne a neúctivé voči svadobným hosťom. Svojím konaním si zničili jedinečný okamih, ktorý mali spoločne precítiť sami medzi sebou a nie s užívateľmi sociálnej siete. "Toto nie je roztomilé alebo nepredvídateľné. Je to trápne," zhodujú sa viacerí. "Aj to svedčí o tom, aké bude ich manželstvo. Som si istý, že na Facebooku budú zo svojho vzťahu zverejňovať naozaj všetko," znie ďalší komentár.

Viac o téme: SvadbaManželstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu