Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zo slovenského speváka je ženáč: Svadbu chceli ututlať... Bonzla ich kamarátka!

Zo slovenského speváka je ženáč! Zobraziť galériu (4)
Zo slovenského speváka je ženáč! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A už je z neho ženáč! Len pred niekoľkými dňami sa na profile Petra Cmorika (39) objavila fotografia, na ktorej svietili luxusné svadobné oznámenia a škatuľka s obrúčkami. Už vtedy sa on i jeho partnerka vyjadrili, že svadba sa bude konať v vo veľmi blízkom čase. A tak aj stalo!

Peter a Daniela vzali svoj vzťah takpovediac z opačného konca. Správa o tom, že sa dal spevák dokopy so sexi huslistkou, sa na verejnosť dostala začiatkom roka 2017. Koncom toho istého roka bolo zrejmé, že nejde o žiadnu chvíľkovú záležitosť a zaľúbenci to spolu myslia naozaj vážne. V decembri totiž vyšlo najavo, že Daniela je v piatom mesiaci tehotenstva a pod srdcom nosí rovno dva nové životy.

V marci 2018 sa už stali šťastnými rodičmi. Brunetka na svet priviedla synčekov Števka a Peťka. Chlapci sa narodili predčasne, navyše, starostlivosť o dvojičky dá poriadne zabrať, a tak sa niet čo čudovať, že plánovanie svadby pár odložil bokom. Na konci septembra 2019 už však bolo jasné, že si hudobníci plánujú povedať áno a svoju lásku spečatiť aj oficiálne. 

Peter Cmorik a Daniela koncom septembra oznámili, že sa onedlho vezmú.
Zobraziť galériu (4)
Peter Cmorik a Daniela koncom septembra oznámili, že sa onedlho vezmú.  (Zdroj: Instagram P.C.)

„Berieme sa, už čoskoro! Sme šťastní, tak nám držte palce,” oznámili obaja naraz na svojich profiloch na Instagrame. Dnes je už evidentné, že slovom čoskoro mysleli naozaj čoskoro. Informácia, že z Danielky sa tento víkend stala pani Cmoriková, však nevyšla priamo od prominentnej dvojice. Bonzla ich kamarátka Agnes Čírová - sestra speváčky Márie Čírovej.

Čerstvých mladomanželov nabonzovala ich kamarátka Agnes Čírová.
Zobraziť galériu (4)
Čerstvých mladomanželov nabonzovala ich kamarátka Agnes Čírová.  (Zdroj: Instagram A.Č.)

Peter a Daniela mali cez víkend svadbu.
Zobraziť galériu (4)
Peter a Daniela mali cez víkend svadbu.  (Zdroj: Instagram D.L.)

Mimochodom, tá sa vydala len pred niekoľkými týždňami a na svadbu vtedy boli pozvaní aj Peter s Danielou. Teraz sa karta otočila a svadobčanka sa stala z Agnes. Na sociálnej sieti uverejnila fotografiu z veselice, konkrétne časti svadobného stola, na ktorom svieti kartičkaDanielka a Peťo,” s podobnou grafikou, ako je tá na svadobných oznámeniach. „Oslava lásky našich úžasných priateľov,” napísala Agnes k záberu, je teda isté, že dvojica do toho cez víkend skutočne praštila. 

Mladomanželom srdečne gratulujeme a prajeme veľa lásky!

Viac o téme: Peter Cmorík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu