Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózna ex-markizáčka sa bude vydávať: O ruku ju požiadal tento mladší zajačik!

Gabika Bullová Zobraziť galériu (4)
Gabika Bullová (Zdroj: Instagram G.B.)

BRATISLAVA - Bude z nej vydatá žena! O niekdajšej farmárke Gabike Bullovej (36) by si vďaka jej pomerne netypickému životnému štýlu ľudia povedali čokoľvek, ale to, že sa nejakému mužovi podarí dostať ju do "chomúta", by si zrejme pomyslel málokto. A predsa. Áno povedala tomuto mužovi!

Gabikine meno sa väčšinou spájalo s menšími či väčšími škandálmi, po Farme začalo najviac rezonovať pred niekoľkými mesiacmi, keď priznala, že sa živí ako Domina. Tentokrát má však blondínka až netypicky romantickú novinku. Teda aspoň na jej pomery. Rovno na Vianoce sa pochválila krásnou správou - bude z nej vydatá žena.  

O ruku ju požiadal jej priateľ Ladislav, ktorý je od nej už na prvý pohľad o niečo mladší. Ani to však dvojici nezabránilo vzájomnej náklonnosti a fešák pred svoju lásku pokľakol. Aká bola jej odpoveď, je vďaka príspevku na sociálnej sieti nad slnko jasné. „A ja som povedala áno," napísala k záberu ruky, na ktorej žiari krásny snubný prsteň. 

Gabika Bullová sa pochválila krásnym snubným prsteňom.
Zobraziť galériu (4)
Gabika Bullová sa pochválila krásnym snubným prsteňom.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Srdce bývalej farmárky si získal tento muž.
Zobraziť galériu (4)
Srdce bývalej farmárky si získal tento muž.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Nuž, možno sa Ladislavovi napokon podarilo to, na čo by si nikto iný netrúfol a divokú blondínku predsa len trochu skrotil. Kedy príde k svadbe sa zatiaľ Gabika nepochválila, no zo záberov s jej milovaným je zrejmé, že sa naozaj milujú a možno sa teda bývalá farmárka oblečie do svadobných šiat ešte skôr, ako si myslíme. Zaľúbencom k zásnubám srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu