Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Posledné vystúpenie sexi TWiiNSiek? Jedna bez nohavíc, druhá vytasila rastúce bruško!

TWiiNS ohlásili pauzu a predviedli jedno z posledných vystúpení. Zobraziť galériu (5)
TWiiNS ohlásili pauzu a predviedli jedno z posledných vystúpení. (Zdroj: Lucia Žofčíková)

BRATISLAVA - Šou Tvoja tvár znie povedome týždeň čo týždeň ponúka nielen skvelé výkony ôsmich stálych účinkujúcich, no večer ozvláštnia i špeciálne vystúpenia. Tentokrát na pódiu hosťovali aj sestry Nízlové a poriadne potešili mužského diváka.

Známe dvojičky si spoločne s Barborou Švidraňovou strihli známy hit Bang Bang, kde sa premenili na svetové hviezdy Jessie J, Arianu Grande a raperku Nicki Minaj. A prítomných divákov v sále sexi vystúpením okamžite dostali do varu. Kým Barbora si účinkovanie v šou vyskúšala už v prvej sérii, pre TWiiNSky išlo o vobec prvú "zmenu imidžu".

Dievčatá zaspievali svetoznámy hit Bang Bang
Zobraziť galériu (5)
Dievčatá zaspievali svetoznámy hit Bang Bang  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Veronika sa ocitla v koži mladučkej Ariany Grande. A to doslova, keďže kostým, ktorý americkú hviezdu zdobil na odovzdávaní hudobných cien, viac odhaľoval, ako zakrýval. Brunetka sa tak na pódium postavila iba vo vysokých nohavičkách a akejsi sukničke, ktorá však nezakrývala ani polovicu Veronikinho pozadia.

Krásna Veronika Krúpa Nízlová ako Ariana Grande.
Zobraziť galériu (5)
Krásna Veronika Krúpa Nízlová ako Ariana Grande.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V dráždivom kostýme sa predviedla aj jej sestra Daniela, ktorá sa vžila do úlohy kontroverznej raperky Nicky Minaj. Daniela sa síce už v januári stane mamou, no odvaha jej napriek tomu nechýba.

V dráždivom kostýme odhalila poriadne hlboký výstrih a prehliadnuť sa nedalo už ani tehotenské bruško, ktoré na nej ešte donedávna takmer nebolo vidno. Speváčka sa kvôli materským povinnostiam rozhodla kariéru na nejaký čas prerušiť a Veronika sa chystá na sólo dráhu. Pre dvojičky tak pravdepodobne išlo o jedno z posledných vystúpení.

Daniele Nízlovej spod kostýmu vykúkalo rastúce tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (5)
Daniele Nízlovej spod kostýmu vykúkalo rastúce tehotenské bruško.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Trojica s úspešným americkým hitom odštartovala 5. kolo markizáckej šou a energickou skladbou dostali do varu nielen obecenstvo, ale aj porotu, ktorá nešetrila superlatívami. Vystúpenie nielen tejto trojky, ale aj zvyšné čísla ôsmich účinkujúcich si môžete pozrieť už dnes večer v šou Tvoja tvár znie povedome.

Viac o téme: TwiinsBarbora ŠvidraňováDaniela NízlováVeronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu