Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Celebritná párty módnej značky: Bohyňa Chomisteková, bývalá miss v erotickom bodyčku!

Karolína Chomisteková a Barbora Bakošová Zobraziť galériu (15)
Karolína Chomisteková a Barbora Bakošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom tohto týždňa sa módni nadšenci dočkali veľkolepého uvedenia novej spolupráce známej módnej značky a ikonického návrhára Giambattistu Valliho. Ešte predtým, ako sa tieto kúsky objavia v obchodoch, dostalo niekoľko známych tvárí možnosť okukať si exkluzívnu kolekciu o čosi skôr. A nielen to!

Našli sa aj takí šťastlivci, ktorí sa k nim dostali ešte skôr, a tak mali možnosť objaviť sa na párty rovno v oblečení, ktoré sa zatiaľ stále na predajné pulty nedostalo. Medzi nimi aj Karolína Chomisteková, bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko. Tá si pre túto príležitosť zvolila nádherné červené šaty, ktorými zaujala hneď počas príchodu. Modelka vyzerala skutočne ako bohyňa a v Primaciálnom paláci, kde sa udalosť konala, sa nenašiel snáď nikto, koho by neočarila.

Karolína Chomisteková sa v červenej róbe stala absolútnou kráľovnou večera.
Zobraziť galériu (15)
Karolína Chomisteková sa v červenej róbe stala absolútnou kráľovnou večera.

Kým Karolína prišla naladená na pompéznu vlnu, Barbora Bakošová, bývalá finalistka Miss Slovensko, o čosi pritvrdila. Voľné čierne nohavice skombinovala s transparentným body a celý sexi look doladila čiernym sakom, vďaka čomu aj napriek odvážnemu kúsku absolútne nepôsobila vulgárne. 

Barbora Bakošová prišla v čipkovanom body, sako pri pózovaní  na chvíľku odložila.
Zobraziť galériu (15)
Barbora Bakošová prišla v čipkovanom body, sako pri pózovaní na chvíľku odložila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

K tým, čo naozaj zaujali, rozhodne patrila aj Veronika Krúpa Nízlová. Ak by ste však očakávali výrazný outfit a líčenie, ste na omyle. Twiinska bola takmer celá v čiernom, džínsy doplnila čiernym topom a radšej vsadila na výrazné čižmičky s hadím vzorom, ktorý aktuálne patrí medzi najväčšie trendy. Chýbal aj výrazný mejkap, čo však Veronike rozhodne na krásne neubralo. Práve naopak, speváčka vyzerala ako dievčatko a len málokto by si tipol, že má po tridsiatke.  

Veronika Krúpa Nízlová prišla v spoločnosti manžela Tomáša a vďaka jemnému líčeniu vyzerala ako mladučká dvadsiatka.
Zobraziť galériu (15)
Veronika Krúpa Nízlová prišla v spoločnosti manžela Tomáša a vďaka jemnému líčeniu vyzerala ako mladučká dvadsiatka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu