Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrozivé správy od susedov: Karel Gott (80) má akútnu leukémiu!

Karel Gott sa opäť pasuje s vážnymi zdravotnými problémami. Zobraziť galériu (4)
Karel Gott sa opäť pasuje s vážnymi zdravotnými problémami. (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA - Karel Gott (80) sa so zdravotnými problémami pasuje už tri roky. V roku 2016 mu bola diagnostikovaná rakovina, ktorú úspešne porazil. Zo susedných Čiech však aktuálne opäť prichádzajú zdrvujúce správy - maestro bojuje s akútnou leukémiou!

„Pred štyrmi rokmi som kvôli agresívnemu nádoru podstúpil veľmi intenzívnu liečbu, ktorá viedla k jeho úplnému vymiznutiu. Približne pred rokom a pol sa u mňa objavila porucha krvotvorby v podobe myelodysplastického syndromu,“ prezradil Blesku Gott po tom, čo sa ho českí novinári priamo opýtali na jeho zdravotný stav.

Aj s touto chorobou sa spevák rozhodol zo všetkých síl bojovať - okrem iného chodil pravidelne do nemocnice na výmenu krvi. Napriek veľkému úsiliu samotného maestra aj lekárov však nakoniec vyústila až do zákernej formy. „Napriek niekoľkým druhom liečby prešlo, bohužiaľ, toto ochorenie v uplynulých mesiacoch v akútnu leukémiu,“ priznal Blesku Zlatý slávik.

Ten má však v sebe stále dosť síl na tvrdý boj. „Podstupujem ambulantnú liečbu a dochádzam do nemocnice na kontroly, v rámci ktorých lekári sledujú môj celkový zdravotný stav,“ prezradil Gott. Spevákovi v roku 2016 diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, ktorú sa mu podarilo úspešne poraziť. Teraz sa však s nepríjemnými zdravotnými problémami musí pasovať opäť. Držíme palce!

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu