Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ako herečka skončila! Marošová po rozvode s mafiánom: Aha, má nový džob

Zuzana Marošová Zobraziť galériu (8)
Zuzana Marošová (Zdroj: TV JOJ)

PRIEVIDZA - Zuzana Marošová (38) mala slušne rozbehnutú kariéru, keď sa zviditeľnila úplne inak. Zamilovala sa totiž do Karola Mella, ktorého polícia dokonca podozrieva z vrážd. Až po dlhých 11 rokoch na úteku sa blondínka vrátila domov aj s dvomi synmi a zakrátko sa aj rozviedla. Ako herečka sa však už na Slovensku neživí. Aktuálne má dokonca aj novú prácu - opäť mimo umeleckej oblasti.

Zuzana Marošová sa narodila 7. augusta 1981 a veľmi rýchlo ju to začalo ťahať do umeleckej sféry. Vyštudovala konzervatórium a neskôr VŠMU, stala sa členkou Národného divadla. Na Novej scéne si zahrala sladkú Sugar v muzikáli Niekto to má rád horúce a vyzeralo to, že je úžasným talentom svojej generácie. 

Lenže zamilovala sa do Karola Mella. Ten je označovaný ako mafián a polícia predpokladá, že má na krku štyri vraždy. Zuzana sa však rozhodla poslúchnuť srdce a keď Karol utiekol zo Slovenska, odišla s ním. Dokonca mu porodila dvoch synov a časom sa za neho vydala. Ich poslednou zastávkou na úteku sa stalo Belize, kde sa vyšvihli medzi miestnu smotánku. Až kým si blondínka nepovedala dosť! 

Zuzana Marošová robila v Belize modelku, choreografku a fitnes trénerku.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Marošová robila v Belize modelku, choreografku a fitnes trénerku.  (Zdroj: ambergristoday.com/Facebook)

V júni 2017 sa Zuzana vrátila na Slovensko a spočiatku svoje súkromie komentovať nechcela. Neskôr poskytla niekoľko rozhovorov. Na jar 2018 priznala, že pred pár mesiacmi došlo k rozvodu. Priezviska Mello sa zbavila aj na sociálnej sieti. 

Po návrate sa Marošová objavila v Inkognite aj v relácii Všetko čo mám rád a dostala malú úlohu v seriáli Semafor. Hereckú kariéru však už úplne neoživila. Keď si našla nového priateľa, začala pracovať v jeho fitnescentre ako trénerka. 

Ako herečka skončila! Marošová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook ZM)

Od júla sa však už venuje aj inej práci. Ako informovala na sociálnej sieti, stala sa z nej realitná maklérka. Zdá sa teda, že s umeleckou kariérou a životom v hlavnom meste už Zuzana nepočíta. 

Ako herečka skončila! Marošová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook ZM)

Ako herečka skončila! Marošová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Marošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu