Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Premiéra muzikálu Bedári: Herečka v priesvitnom ukázala VŠETKO, Bernasovská opäť v spoločnosti... Wau, to sú ale nohy!

Moderátorka Petra Bernasovská predviedla bezchybné nohy v krátkej sukni, herečka Lenka Machciníková úplne všetko v priesvitných šatách. Zobraziť galériu (28)
Moderátorka Petra Bernasovská predviedla bezchybné nohy v krátkej sukni, herečka Lenka Machciníková úplne všetko v priesvitných šatách. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V závere týždňa si prišli na svoje všetci, ktorí milujú umenie. V Divadle Nová scéna sa totiž po dlhých prípravách premiéroval kultový muzikál Bedári. Uvedenie svetového fenoménu na slovenské javiská si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Medzi nimi napríklad moderátorka Petra Bernasovská (48), ktorá v krátkej sukni predviedla dokonalé nohy. A jedna z hlavných predstaviteliek, herečka Lenka Machciníková, zas ukázala všetko v priesvitnej tunike!

Jeden z najslávnejších svetových muzikálov mal v závere tohto týždňa slávnostnú premiéru v Divadle Nová scéna. Zaujímavosťou je, že dielo vychádzajúce z románu klasika Victora Huga, sa po celý čas nacvičovalo pod odborným dohľadom francúzskej režisérky Marie Zamora. Tá v roku 1991, keď mal muzikál svoju svetovú premiéru, stvárnila postavu Cosette. 

Na premiére v bratislavskom Divadle Nová scéna boli prítomní aj autori z Francúzska. Dielo sa na Slovensku pripravovalo pod dohľadom režisérky Marie Zamora (v strede).
Zobraziť galériu (28)
Na premiére v bratislavskom Divadle Nová scéna boli prítomní aj autori z Francúzska. Dielo sa na Slovensku pripravovalo pod dohľadom režisérky Marie Zamora (v strede).  (Zdroj: Jan Zemiar)

Umelecký zážitok si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj známa slovenská moderátorka Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom Jakubove alias Mravcom. Tmavovláska sa do divadla nahodila do čierneho topu a sexi krátkej glitrovej sukne. Tú doplnila zvodnými čiernymi pančuškami a... Od jej dokonalých štíhlych nôh azda len málokto dokázal odtrhnúť oči. 

Moderátorka Petra Bernasovská prišla na premiéru v sprievode manžela Ľudovíta Jakubove alias Mravca. Mnohí však nedokázali odtrhnúť zrak od jej dokonalých nôh.
Zobraziť galériu (28)
Moderátorka Petra Bernasovská prišla na premiéru v sprievode manžela Ľudovíta Jakubove alias Mravca. Mnohí však nedokázali odtrhnúť zrak od jej dokonalých nôh.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pohľady všetkých na seba, bez pochýb, strhla aj mladá herečka Lenka Machciníková, ktorá v muzikáli stvárnila úlohu Aponine. Na afterpárty po úspešnej premiére totiž dorazila v čiernych šatách, ktoré viac odhaľovali, ako zahaľovali... Boli totiž z veľmi ľahkej priesvitnej látky, a tak ukázali svetu jej čierne nohavičky. V oblasti pŕs však rafinovaný kúsok našťastie zakryl všetko, čo mal. 

Herečka Lenka Machciníková (na fotke s kolegyňou Petrou Makranskou) si na afterpárty po premiére muzikálu Bedári obliekla veľmi odvážne šaty.
Zobraziť galériu (28)
Herečka Lenka Machciníková (na fotke s kolegyňou Petrou Makranskou) si na afterpárty po premiére muzikálu Bedári obliekla veľmi odvážne šaty.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z premiéry nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: BedáriPetra BernasovskáLenka Machciníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu