Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po Gottovi má 80 ďalšia legenda: Žiadna oslava... Hospitalizácia!

Eva Pilarová Zobraziť galériu (6)
Eva Pilarová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Hoci oslavy Karla Gotta sa zúčastnila, svoje vlastné jubileum oslavovať nemieni. Namiesto toho smeruje legendárna speváčka Eva Pilarová do nemocnice.

Eva Pilarová sa narodila 9. augusta 1939. Spievala už od detstva, neskôr začala študovať operný spev. Pôsobila v divadle Semafor, kde začala spolupracovať s Waldemarom Matuškom. Pred kamerami mala premiéru vo filme Kdyby tisíc klarinetů, kde spievala dueto s Karlom Gottom.

Ten je od svojej kolegyne len o necelý mesiac starší. A Eva samozrejme nechýbala na jeho pompéznej oslave 80-ky plnej známych tvárí. Ona sama ale žiadnu párty neplánuje. „Nebudem oslavovať, nemám to rada,” povedala webu expres.cz. 

V popredí Waldemar Matuška, Eva Pilarová a Karel Gott
Zobraziť galériu (6)
V popredí Waldemar Matuška, Eva Pilarová a Karel Gott  (Zdroj: FS Barrandov)

Eva Pilarová a Karel Gott v roku 2010
Zobraziť galériu (6)
Eva Pilarová a Karel Gott v roku 2010  (Zdroj: TASR)

Namiesto okázalej oslavy poputuje speváčka do nemocnice, kde bude istý čas hospitalizovaná. „Musím ísť na nejaké lymfodrenáže kvôli nohám. Asi ma chcú mať pod kontrolou, pretože veľmi dobre vedia, že ja nedokážem veľmi dlho odpočívať. Snáď mi už potom bude dobre,” povedala speváčka. 

Aj na oslavu Karla Gotta prišla s paličkou, ktorá je teraz jej neodmysliteľným spoločníkom. Ako vtedy zdôrazňovala, v jej prípade to nie je známka staroby, ale nevyhnutnosť po úraze. Napriek tomu spomínanému portálu priznala, že lekárov príliš neposlúcha. „Stále mi hovoria, aby som bola doma  v pokoji, mala hlavne nohy hore, aby mi neopúchali. Ale ja sa vždy po chvíľke otrasiem a mám chuť vystupovať. Lenže po koncertoch sa mi vždy pohorší,” netajila spevácka legenda, ktorá by sa mala začať viac šetriť. 

Po Gottovi má 80
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu