Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čierny víkend Lucie Bílej: Smrť stretla hneď dvakrát!

Lucie Bílá má za sebou smutný víkend. Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá má za sebou smutný víkend. (Zdroj: TV JOJ)

OTVOVICE - Smutný víkend má za sebou česká diva Lucie Bílá (53). Inokedy vždy usmiatu a pozitívne naladenú speváčku notoricky známych hitov totiž zasiahli dve tragické úmrtia. Najskôr prišla o priateľku, neskôr pri nehode v blízkosti jej vily vyhasol život mladíka.

Lucie Bílá v poslednom čase prežíva skutočne krásne obdobie. Jej koncerty sa neustále tešia veľkému záujmu a speváčka tiež žiari vďaka láske, ktorú našla vo svojom partnerovi Radkovi Filipim (36). Dvojica sa dokonca tajne zasnúbila a snáď už čoskoro speváčka potvrdí aj dohady o ich svadbe. Pocit šťastia však uplynulý piatok poznačili tragické udalosti. Tie Lucku zasiahli natoľko, že svoju bolesť vyjadrila aj verejne prostredníctvom sociálnej siete.

Čierny víkend Lucie Bílej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

„Jeden deň je svet ružový a cez noc vám všetko sčernie. Odišla mi milovaná kamarátka a k tomu v noci v Otvoviciach pri vážnej autonehode mladý človek. Bolí ma srdce, plačem a prosím slovami poľského básnika Jana Twardowského: Ponáhľajme sa milovať ľudí, pretože rýchlo odchádzajú," napísala na svoj Instagram speváčka, ktorá oplakáva nielen svoju dobrú priateľku, ale aj 18-ročného mladého muža, ktorého život vyhasol v piatok v tesnej blízkosti speváčkinej honosnej vily po tom, čo auto so štyrmi pasažiermi vyletelo uprostred noci z cesty.

Čierny víkend Lucie Bílej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

O Lucii Bílej je známe, že má naozaj veľké srdce a snaží sa pomáhať ľuďom v ich ťažkých chvíľach. Bohužiaľ, tentokrát je to práve ona, kto potrebuje podporu. A jej fanúšikovia sa jej dobrotu rozhodli opätovať. Pod jej príspevkom začali pribúdať nielen povzbudivé slová na adresu speváčky, ale aj na adresu iných ľudí, ktorí stratili svojich blízkych.

Lucie Bílá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

Aj v tomto prípade tak platí, že čo ľuďom dáte, sa vám raz vráti. Pri Lucii Bílej, ktorá už roky rozdáva lásku a pozitívnu energiu, to funguje perfektne.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu