Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otrasný Veľký piatok Lucky Bílej: Nehoda jej partnera, motorka sa domov vrátila zdemolovaná!

Lucie Bílá a Radek Filipi Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá a Radek Filipi (Zdroj: Ján Zemiar,)

OTVOVICE - Takto si začiatok Veľkej Noci určite nepredstavovali ani v najhoršom sne! Lucie Bílá (54) zažila v piatok poriadne nepríjemné prekvapenie po tom, ako jej partnerovi Radkovi Filipimu (36) počas jazdy na motorke skrížila jeho cestu srnka.

Odkedy si speváčka a svalovec našli k sebe cestu, tvoria jeden z najharmonickejších párov v českom šoubiznise a vzájomne sa podporujú. Aj uplynulý piatok chcel Radek spojiť príjemné s užitočným a svojej osudovej žene pomôcť. Využil preto pekné počasie a sadol na motorku, aby zaviezol do nemocnice rúška, ktoré sa speváčka rozhodla v čase pandémie nového typu koronavírusu šiť a rozdávať.

Galéria: Lucie Bílá a Radek Filipi

„Dnes je zo mňa poštár Radek a veziem tento balíček plný kávy, rúšok a anjelikov na interné do Ústeckej nemocnice. Snáď ich darček od Lucinky poteší," pochválil speváčku a jej dobré srdce na krátkom videu. Krátko na to naštartoval Harely Davidson, ktorý dostal od svojej polovičky k Vianociam 2018, a vyrazil na cestu.

Radek Filipi na na svojom Harley vybral do nemocnice darovať rúška, ktoré ušila sama Lucie Bílá.
Zobraziť galériu (4)
Radek Filipi na na svojom Harley vybral do nemocnice darovať rúška, ktoré ušila sama Lucie Bílá.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Výlet sa však pre českého majstra sveta v benchpresse takmer skončil tragédiou. Len po pár minútach mu totiž do cesty skočila srna. Radek, našťastie, nepríjemné stretnutie s prírodou ustál a z nehody vyviazol len s modrinami. Horšie je na tom jeho dvojkolesový tátoš, ktorý momentálne čaká na opravu. O veľkom šťastí hovorí nielen on, ale i samotná speváčka.

Radkova milovaná motorka bude musieť ísť do servisu.
Zobraziť galériu (4)
Radkova milovaná motorka bude musieť ísť do servisu.  (Zdroj: Instagram L.B.)

„Za ohromné šťastie považujem fakt, že mám silného muža, ktorý zrážku so srnou ustál, a až na pár modrín a motorky zrelej na servis, sa mi vrátil v poriadku domov," napísala vďačná Lucie. Dvojica sa napriek nepríjemnému zážitku nenechala odradiť a nemocnica sa svojich rúšok predsa len dočkala. Tie Radek nakoniec priviezol autom.

SValovec Radek Filipi si uvedomuje, že mal šťastie v nešťastí.
Zobraziť galériu (4)
SValovec Radek Filipi si uvedomuje, že mal šťastie v nešťastí.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu