Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bolestivý úraz Zory Czoborovej: Fitneska si roztrhla väz!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že aj majster tesár sa občas utne a hoci je šport Zore Czoborovej (52) blízky a tvorí drvivú väčšinu jej sveta, aj ona si zažila bolestivé chvíle. Podarilo sa jej totiž roztrhnúť si krížny väz!

Nie vždy sa darí a aj ten najväčší odborník sem-tam šliapne vedľa. To platí aj v športe a fitnese. Výnimkou nie je ani ostrieľaná Zora Czoborová, ktorá sa dala na dráhu gymnastky vo veku, keď už mnohé dievčatá sú v strede svojej kariéry. Mala vtedy 24 rokov a ako sama priznala, bolo to náročné obdobie. „Ja som sa začala učiť gymnastiku už vo vyššom veku. Mala som 24 rokov, keď som sa začala učiť saltá skákať a rondaty a salto schylmo, takže to bolo veľmi náročné. Tá gymnastika naozaj bolela,” povedala nám Zora.

Gymnastka a fitneska Czoborová: TOTO bolí... Roztrhla si väz!
Bolesť pri športe si teda prežila už pár rokov po dvadsiatych narodeninách. Napriek tomu, že cvičí už nejaký ten piatok, ani Zorici sa nevyhol bolestivý úraz. Na počudovanie, nebolo to pri fitnes, ktorý tvorí gro jej práce. „Pri lyžovaní, samozrejme, som padla a roztrhla som si krížny väz,” priznala brunetka a zároveň s úsmevom dodala: „Ale musím sa priznať, že moje kolená sú následkom toho, že som vždycky bola taký čert, tak sú už dobre dokatované.”

Zora Czoborová žije fitnesom, pri lyžovaní sa však nevyhol úraz ani jej.
Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová žije fitnesom, pri lyžovaní sa však nevyhol úraz ani jej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu