Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrozivá nehoda slovenskej speváčky: Auto na šrot, museli ju operovať a... Zranená skončila aj jej mama!

Hrozivá nehoda slovenskej speváčky! Zobraziť galériu (4)
Hrozivá nehoda slovenskej speváčky! (Zdroj: Facebook I.B.)

BRATISLAVA - Na operačnom stole skončila Ivanna Bagová, víťazka prvej série šou Hlas Česko-Slovenska. Lekári ju museli ratovať po tom, ako sa stala účastníčkou hrozivej autonehody a auto, v ktorom sa viezla, skončilo doslova na šrot. Nesedela v ňom však sama. Ošetrovať museli aj jej mamu a manažér, ktorý šoféroval, skončil so zlomeninou kľúčnej kosti.

Nehoda sa podľa informácií nášho portálu stala v pondelok okolo polnoci pri obci Vyšné Nemecké, čo za ňou stálo, sa však zatiaľ presne nevie. Správa sa o tom, že došlo k havárii, sa dostala von vďaka samotnej Ivanne, ktorá zverejnila fotky na sociálnej sieti. Prezradila aj to, že musela absolvovať operáciu, keďže si pri havárii zlomila ruku.

Ivanne Bagovej museli po nehode operovať ruku - pri havárii utrpela zlomeninu.
Zobraziť galériu (4)
Ivanne Bagovej museli po nehode operovať ruku - pri havárii utrpela zlomeninu.  (Zdroj: Facebook I.B.)

Auto, v ktorom sa trojica viezla, zostalo úplne zdemolované.
Zobraziť galériu (4)
Auto, v ktorom sa trojica viezla, zostalo úplne zdemolované.  (Zdroj: Facebook I.B.)

To však nie je všetko. Doudieraná a obitá podľa našich informácii skončila aj jej mama, ktorá s Ivannou sedela v aute. Rovnako ako aj jej manažér. Ten si, ako sme už spomínali vyššie, zlomil kľúčnu kosť. Zavolali sme mu s otázkou, či by nám k tomu, čo sa stalo, mohol poskytnúť bližšie detaily, keďže speváčka je momentálne stále v nemocnici.

Ivanna Bagová
Zobraziť galériu (4)
Ivanna Bagová  (Zdroj: Facbook I.B.)

„Momentálne prebieha vyšetrovanie celej tejto udalosti. Áno, došlo k autonehode, ale neviem zatiaľ nič konkretizovať. Samozrejme, vyšetrovateľom budem nápomocný. Stala sa vec, ktorá je nepríjemná a myslím si, že to nie je potrebné rozmazávať. Ivanke, samozrejme, želám skoré uzdravenie,“ povedal nám Ivanin manažér Marek Vician, ktorý auto v čase havárie šoféroval. Celú situáciu zatiaľ bližšie komentovať nechcel. Všetkým účastníkom nehody prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Ivanna Bagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu