Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajnosti okolo pohrebu Silvie Petöovej (†50): Miesto a termín nevedia ani kamaráti!

Silvia Petöová (†50) Zobraziť galériu (4)
Silvia Petöová (†50) (Zdroj: Topky.sk/Peter Frolo)

BRATISLAVA - Posledný májový deň slovenský šoubiznis zasiahla tragická správa. Do neba odišla herečka Silvia Petöová (†50), ktorá podľahla boju so zákerným ochorením - rakovinou prsníka....

Správa o smrti Silvie Petöovej (†50) doslova šokovala celú slovenskú umeleckú obec. Okrem jej najbližších totiž nikto ani netušil, že herečka mala vážne zdravotné problémy. Keď sme po správe o jej smrti kontaktovali niekoľkých jej hereckých kolegov, mysleli si, že ide o zlý žart a nedokázali uveriť tomu, že ryšavka zomrela.

Podľa toho, čo sa nám podarilo zistiť, sa totiž Silvia nikomu nezverila s tým, že po tom, čo sa jej na chvíľu podarilo nad ochorením zvíťaziť, rakovina opäť naplno prepukla. Herečka sa údajne mala začať strániť ľudí, a to aj napriek tomu, že dovtedy bývala mimoriadne spoločenská.

Herečka Silvia Petöová podľahla rakovine. Nikto z jej niekdajších priateľov netuší, kde a kedy by mal byť pohreb.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Silvia Petöová podľahla rakovine. Nikto z jej niekdajších priateľov netuší, kde a kedy by mal byť pohreb.  (Zdroj: Profimedia)

Veľké otázniky vznikli aj okolo jej pohrebu. Nikto nevie, či už posledná rozlúčka prebehla alebo nie. Keď sme kontaktovali jej niekdajších priateľov, netajili sa tým, že sa pohrebu zúčastniť chceli, no túto možnosť nedostali. „Bolo nám povedané, že jej rodina si neželá, aby sa vedelo o tom, kde a kedy je pohreb,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Tieto informácie potvrdil aj ďalší človek, ktorý bol herečke kedysi blízky. „Rodina vraj nechce, aby sa objavili médiá či známe osobnosti. Chcú, aby sa to celé odohralo v tichosti. Snažili sme sa zistiť miesto a čas, no nik nám nič nechcel povedať,“ povedal pre topky.sk jeden z jej bývalých kolegov, ktorý si neželal byť menovaný. Je teda celkom možné, že najbližší už herečke svoje posledné zbohom dali, prípadne sa tak stane v najbližších dňoch.

Viac o téme: Silvia Petöová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu