Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na cestách budú nové dopravné obmedzenia: Na tomto úseku si dávajte pozor

Obmedzenie na D1
Obmedzenie na D1 (Zdroj: NDS a.s.)

BRATISLAVA – Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru diaľnice D1 na mostoch medzi Trnavou a Hlohovcom. Tá sa začne v sobotu (18. 5.) ráno. Dôvodom je výmena mostných záverov.

"Stavebné práce budú realizované v spoločnej čiastočnej uzávere po poloviciach vozovky v štyroch etapách. Doprava bude vedená v každej etape v jazdnom páse, kde bude pracovisko, v jednom jazdnom pruhu. V druhom jazdnom páse bude doprava vedená v troch jazdných pruhoch," informuje o tom NDS. Dopravné obmedzenia potrvajú od soboty (18. 5.) od 7.00 h do 5. augusta do 12.00 h.

Od pondelka (27. 5.) 10.00 h do štvrtka (30. 5.) 22.00 h budú prejazdné dva jazdné pruhy v smere z Trnavy do Bratislavy a tri jazdné pruhy z Bratislavy do Trnavy. Zároveň však vo štvrtok (30. 5.) od 19.00 do 22.00 h budú pre ďalšie práce prejazdné tri jazdné pruhy z Trnavy do Bratislavy a dva jazdné pruhy z Bratislavy do Trnavy. "Účastníkov cestnej premávky touto cestou žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a opatrnosť, prípadne riadili sa pokynmi policajtov," poznamenal Szeiff.

Viac o téme: DiaľnicaObmedzeniaBratislavaD1Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu