Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jasmina a Rytmus si dnes povedia svoje ÁNO: Kritika, prekvapenia aj dojímavé vyznania!

Veľký deň Jasminy a Rytmusa je tu! Zobraziť galériu (10)
Veľký deň Jasminy a Rytmusa je tu! (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA / PEZINOK - Už dnes popoludní spečatia svoju lásku. Jasmina Alagič (29) a Patrik "Rytmus" Vrbovský (42) majú za sebou turbulentný rok, počas ktorého zažili romantiku, ale aj nepríjemné chvíle. Dnes svoju lásku spečatia oficiálnym sľubom. Čím všetkým si preskákali na ceste k oltáru?

Január - marec 2018: Po 7-ročnom vzťahu otriasla slovenským šoubiznisom správa o rozchode Rytmusa s popovou divou Darou Rolins. Vzťah ukončili po tom, ako sa jeden druhému odcudzili.

Máj 2018: Začali sa objavovať prvé dohady o tom, že raper našiel šťastie po boku krásnej moderátorky. Tou mala byť práve krásna Jasmina Alagič. Obaja však potvrdili, že sa stretávajú iba ako dobrí priatelia. Zatĺkať však vydržali iba krátko. Už koncom mája Rytmus uverejnil na sociálnej sieti video, kde balkánsku krásku pobozkal a oficiálne tak priznali ich city. Na dvojicu sa okrem gratulácií zvalila aj obrovská vlna kritiky. Verejnosť sa rozdelila na dva tábory. Jedni si vtedajšiu moderátorku Superstar obhajovali, druhí pevne stáli za Darou a Jasminu urážali, ako sa len dalo. K upokojeniu situácie neprispievalli ani speváčkine statusy na sociálnych sieťach. Kým ona vysvetľovala fanúšikom, že je so svojim životom spokojná, jej príspevky mnohokrát naznačovali niečo iné.

November 2018: Jasmina a Rytmus všetkých šokovali, keď prostredníctvom sociálnej siete oznámili zásnuby. Raper požiadal svoju vyvolenú o ruku počas výletu v jej rodnej Bosne. „Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak v Bosne/Tuzle okolo polnoci na jej obľúbenom mieste,“ pochválil sa a neskrýval svoje dojatie. „Do poslednej sekundy netušila, že som ten prsteň od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a tak prirodzené. Na tento moment som čakal celý život,“ opísal dovtedy drsný raper krásny okamih.

A plná pocitov bola aj Jasmina. „Dnes si tým okamihom Ty a ja si nás budem užívať, dokým budem vládať. Jediné, čo je naozaj dôležité, je nájsť v živote to, toho, tú... Čo ťa robí skutočne šťastným človekom. Nič iné nie je dôležité. Iba Tvoje šťastie, pretože iba vtedy ho môžeš šíriť ďalej. Milujem Ťa, Rytmus,” vrátila mu dojemné vyznanie brunetka. Po bleskových zásnubách sa rozvírila debata, či za dôležitým životným krokom nie je moderátorkino tehotenstvo. Aj túto informáciu však dvojica svorne poprela.

Jasmina a Rytmus si
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

December 2018: Slovensko si užívalo atmosféru Štedrého večera, keď dvojica oznámila svetu ďalšiu krásnu správu, že moderátorka je v očakávaní a čoskoro privedie na svet ich prvého potomka. Radostná správa priniesla množstvo nadšených gratulácií, no Jasmininí neprajníci na nej nenechali nitku suchú. Brunetku obviňovali, že je zlatokopka a známeho rapera si tak poistila. Jasmina si však z neprajných správ ťažkú hlavu nerobila a užívala si krásne životné zmeny. 

„Keby mi niekto takto pred, povedzme, rokom povedal, že dnes budem tak veľmi zamilovaná, že si život nebudem vedieť predstaviť vedľa nikoho iného okrem TEBA, že vo mne bude rásť naše milované malé "my" a že o pár mesiacov budeme mať spoločné priezvisko, tak mu rovno darujem poukážku na psychiatriu,“ vyznala sa svojmu nastávajúcemu.

Jasmina a Rytmus si
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram P.V./J.A.)

Január 2019: Dvojica prezradila, že poznajú pohlavie bábätka. I keď podľa ich tvrdení mali meno pre budúceho synčeka vybrané už dávno, túto informáciu si zatiaľ nechávajú pre seba.

Apríl 2019: Jasmina a Rytmus konečne našli ideálne miesto pre svoj svadobný deň. Na súkromnom zámočku v Pezinku prebiehali intenzívne rekonštrukčné práce, ktoré boli ukončené iba pred pár dňami. Potvrdili sa aj špekulácie o tom, že šaty pre nevestu si pod svoje krídla zobrala uznávaná návrhárka Jana Pištejová. Dlhoročná kamarátka ich pripravila priamo na mieru, vzhľadom na Jasminino vysoké štádium tehotenstva.

Jasmina a Rytmus si
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Máj 2018: Len pár dní pred ich veľkým dňom bol vyzradený aj dátum, kedy si zaľúbenci povedia svoje áno. Stane sa tak už dnes v popoludňajších hodinách. Na Topky.sk vám už čoskoro prinesieme ďalšie horúce detaily z očakávanej prominentnej svadby.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu