Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena (36) sa vyspala s dvomi mužmi zo zoznamky: Zanechalo to celoživotné následky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Tridsaťšesťročná žena zúfalo túžila po láske, svadbe a založení rodiny, preto sa rozhodla skúsiť Tinder. S dvomi mužmi, s ktorými sa zoznámila prostredníctvom aplikácie, sa vyspala a dokonca otehotnela. Nie je však isté, ktorý z nich je otcom.

Po pár týždňoch používania Tinderu si Austrálčanka, ktorá sa so svojím príbehom podelila na stránke Kidspot.com.au, začala písať s Jeffom. Stretli sa a zažili perfektné rande. Dali si pusu na dobrú noc a rozlúčili sa. Na druhý deň sa jej neozval, preto sa žena opäť prihlásila na zoznamku Tinder a svojho princa hľadala ďalej. Napísala mužovi menom Darryl, s ktorým si dohodla schôdzku v miestnej kaviarni. Pomyslela si, že by z neho bol skvelý otec. Ozval sa jej len niekoľko hodín po rande. No o niečo neskôr sa ozval aj Jeff, ktorý sa ospravedlnil za neskorú správu, pretože mal toho v práci veľa. 

Žena (36) sa vyspala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Aby si žena vybrala toho pravého, v priebehu týždňa si s oboma nápadníkmi dohodla niekoľko stretnutí, počas ktorých s nimi mala sex. Zaujímalo ju, čo od vzťahu očakávajú a či chcú mať deti. Nanešťastie, obaja priznali, že deti nechcú. Napokon svoj románik s oboma mužmi ukončila a dokonca si vymazala účet na Tinderi. 

Dievčina zažila s neznámym mladíkom najlepší sex v živote: Keď zistila, s kým spala, zostala v šoku

O mesiac neskôr zistila, že je tehotná. Otcom je buď Jeff alebo Darryl. Ani jednému z nich o chlapčekovi, ktorý sa jej medzičasom narodil, nepovedala. Svojej rodine tvrdí, že navštívila spermobanku. "Som taká šťastná, cítim sa ako tá najšťastnejšia osoba na svete," vyhlásila po tom, ako priviedla na svet syna Joshuu. V konečnom dôsledku má teda to, čo najviac chcela. 

Viac o téme: SexRandeTehotenstvo Tinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu