Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina zažila s neznámym mladíkom najlepší sex v živote: Keď zistila, s kým spala, zostala v šoku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena pred svojím manželom skrýva obrovské tajomstvo, a to, že najlepší sex v živote zažila s jeho bratom dvojičkou. Išlo vraj o záležitosť na jednu noc, vtedy ešte vôbec netušila, že sa o pár rokov zamiluje do jeho brata a dokonca sa s ním zosobáši.

Neznáma žena sa podelila o svoj zážitok s bratmi dvojičkami. V minulosti sa vyspala s jedným z nich. Na narodeninovej oslave svojej kamarátky stretla nádherného, no nesmelého chlapíka a po pár drinkoch skončili u nej doma. Mladík mal v tom čase priateľku, preto si nevymenili telefónne čísla.

Po roku si všimla jeho fotografiu na Tinderi, skontaktovali sa a stretli sa na káve. Niečo sa jej však nezdalo. Muž, s ktorým sedela, bol oveľa extrovertnejší, kdežto chlap, s ktorým spala, pôsobil placho. "Keď som sa ho opýtala na rodinu, povedal mi, že má brata dvojičku. A vtedy mi to konečne dalo zmysel. Spala som s jeho bratom. Bola som na rande s Dannym, ale s jeho bratom Tomom som zažila najlepší sex," napísala.

Dievčina zažila s neznámym
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mladá žena nevedela, či bude mať rande s Dannym nejaké pokračovanie, preto mu o pomere s jeho bratom radšej nepovedala. Nakoniec sa ale dali dokopy a po troch mesiacoch chcel, aby sa jeho priateľka s jeho rodinou vrátane Toma. Keď sa obaja oficiálne zoznámili, o "incidente" mlčali. Po tom, ako sa s Dannym zasnúbila, prehodila s Tomom pár slov. "Spýtala som sa ho, či o tom povie bratovi. On povedal, že v žiadnom prípade." Tom bol v tom čase totiž už tiež zasnúbený a nechcel, aby o tom jeho nastávajúca vedela. Okrem toho nechcel pokaziť vzťah svojej dvojičke. 

Nechtiac si vypočula sestru, ako sexuje s priateľom vedľa v izbe: Prišla drsná pomsta na FOTO

Žena dodala, že jej tajomstvo je v absolútnom bezpečí. Prezradila to len svojej sestre, ktorej skutočne dôveruje. Na záver poznamenala, že netuší, ako by jej manžel zareagoval, keby sa dozvedel pravdu a nechce riskovať, že prezradením tajomstva zničí svoje vlastné manželstvo. Zverejnením svojho príbehu na internete sa ale dá predpokladať, že sa o tom skôr či neskôr dozvie. 

Viac o téme: SexZásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu