Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paparazzi nafotili slávneho herca: Pod šatami skrýva obrovského vtáka!

Ben Affleck Zobraziť galériu (7)
Ben Affleck (Zdroj: profimedia.sk)

HAWAII - Vedeli ste o tom?! Tetovania sú obľúbené medzi mnohými celebritami. Telo má takýmto spôsobom ozdobené aj herec Ben Affleck (46). Ten skrýva pod šatami obrovského farebného fénixa. V minulosti tvrdil, že ide len o dočasnú kresbu, ktorú má kvôli filmu. Dnes je jasné, že klamal. A aktuálne paparazzi zábery sú toho dôkazom.

Ukázal ho! Ben Affleck si pred pár dňami doprial oddych na Havajských ostrovoch, kde neušiel pozornosti paparazzov. Tým sa ho podarilo zvečniť priamo na pláži. Sústredili sa najmä na jeho svalnaté telo, na ktorom má viacero tetovaní. 

Najviac údivu rozhodne vyvoláva obrovský vták na jeho chrbte. Jedná sa o fénixa, ktorý vstáva z popola. Ben má toto tetovanie už pár rokov. V minulosti tvrdil, že ide len o dočasnú záležitosť, najnovšie sa k nemu priznáva. A hoci jeho bývalé partnerky touto ozdobou neboli nadšené, pre neho má veľký význam. 

„Páči sa mi moje tetovanie a mám ho rád. Znamená pre mňa veľa a má svoj význam. Ten by som si však nechal pre seba,” uviedol v nedávnom rozhovore obľúbený herec, ktorého si na internete kvôli tomuto tetovaniu mnohí doberajú. Ben si však z toho ťažkú hlavu nerobí. 

Ben Affleck
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ben Affleck
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ben Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu