Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ľudí v bratislavskom obchodnom centre ovalil smrad: FOTO Vlado len treštil oči, plávali tam...

V Alpine Pro v Eurovea prasklo potrubie. Zobraziť galériu (4)
V Alpine Pro v Eurovea prasklo potrubie. (Zdroj: Tip čitateľa/Vlado)

BRATISLAVA - Gastro pasáž v Eurovei s výhľadom na Dunaj bola v utorok o 12:15 hodine plná ľudí. Medzi nimi bol aj náš čitateľ Vlado, ktorý by najradšej to, čo nám opísal, nikdy nezažil. Viete si prestaviť, že vám počas jedenia do nosa udrie taký smrad, že pocítite nutkanie jedlo naspäť vyvrátiť na tanier? Alebo že sa prechádzate po centre a zočíte plaviace sa výkaly? Vlado to, bohužiaľ, zažil.

Vaše tipy

Nedá sa povedať, že by všetkých zákazníkov obedujúcich v priestoroch bratislavského obchodného centra prešla chuť do jedla po tom, čo v športovom obchode situovanom na zníženom prízemí praskla kanalizácia. Išlo o predajňu Alpine Pro, nad ktorou sa nachádza foodcourt, teda gastro pasáž, ktorá v čase obeda praskala vo švíkoch.

V Alpine Pro v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Vlado)

Svedkom tejto nepríjemnosti z utorka sa stal i Vlado. „Akože smrad parádny, ľudia, čo vchádzali od fontány dnu, vyzerali, že rovno hodia šabľu. Ale inak ľudia tlačia obedy aj tak,“ opísal nám čitateľ s tým, že exkrementy sa vyplavili do menovanej predajne. Zápach bol podľa jeho slov taký výrazný, že ešte dodal: „Je tam smrad horší ako v kanáli.“

V Alpine Pro v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Vlado)


Čítajte aj: Účet u kožnej doktorky rozbesnil tisíce Slovákov: FOTO Rada lekára za 20 eur, ambulancia reaguje


Len čo k prasknutiu došlo, zatopený športový obchod sa prostredníctvom svojej sociálnej siete svojim zákazníkom ospravedlnil. „Vážení zákazníci, z technických príčin sme museli uzatvoriť predajňu v OC Eurovea Bratislava. Na odstránení poruchy rozvodov obchodného centra intenzívne pracujeme. O otvorení predajne Vás budeme informovať,“ píše sa v príspevku.

V Alpine Pro v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Vlado)

Emília Vadócz z marketingu menovaného obchodného centra pre Topky.sk spresnila, že „išlo o závadu na tukovej, nie splaškovej kanalizácii v spomínanej prevádzke, na odstránení tejto poruchy pracujeme. Uvedená situácia neovplyvnila plynulosť chodu centra.“

Viac o téme: BratislavaNehodaPotrubieObchodKanalizácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu