Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Česko a Slovensko v šoku: Legendárny Gott zomrel... Karel sa k tomu vyjadril!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V posledných hodinách Českom i Slovenskom otriasla neuveriteľná správa, ktorá ľuďom vyrazila dych. Podľa informácií, šíriacich sa na sociálnych sieťach, Karel Gott zomrel. Posledné správy o jeho zdravotnom stave pritom hovorili o tom, že legendárneho speváka v nedeľu prepustili z nemocnice po niekoľkodňovej hospitalizácii...

Vlna správ o údajnom úmrtí prepukla v utorok ráno a šírila sa ako vírus. Ľudia, ktorí pod príspevkami o maestrovi vo veľkom písali o zaručených informáciách o jeho úmrtí, sa oháňali tajnými, no dôveryhodnými zdrojmi. Paradoxne, o tom, že spevák mal zomrieť, nehovorilo žiadne zo známych českých médií. Ako sme sa dozvedeli, správa obletela aj ich redakcie, no nedokázali ju overiť.

Veci na pravú mieru uviedol až sám Karel Gott, ktorý sa fanúšikom osobne ozval prostredníctvom Facebooku. „Rád by som sa pozrel do tváre tej osobe, ktorá ma dnes pochovala zaživa. Snáď sa pri tom aspoň dobre pobavila. Pre tých, ktorí sa o mňa boja, odkazujem: mám sa fajn,“ napísal maestro, ktorý svojím odkazom „zo záhrobia“ potešil tisícky fanúšikov. Snáď sa teda bude ešte dlho tešiť dobrému zdraviu.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu