Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Českú speváčku pochovali zaživa: Situáciu riešia právnici!

Iva Frühlingová Zobraziť galériu (4)
Iva Frühlingová (Zdroj: I.F.)

LITVÍNOV - Fanúšikov českej speváčky a spisovateľky Ivy Frühlingovej (37) pred pár dňami zasiahla šokujúca správa. Podľa nej mladá kráska zomrela na následky infarktu. Ukázalo sa však, že išlo o nemiestny žart.

Poriadny šok zažili fanúšikovia, keď sa dočítali, že interpretka hitov ako La Muerte či Věřím už nie je medzi živými. Osudným sa jej mal stať srdcový infarkt, ktorému mala speváčka podľahnúť ešte 11.januára. „Zaručenú” informáciu vyvrátila sama Iva. Podľa nej ide o dielo hackera, ktorý sa nabúral na jej facebookovú stránku.

Iva Frühlingová sa zaradila medzi umelcov, ktorých pochovali predčasne.
Zobraziť galériu (4)
Iva Frühlingová sa zaradila medzi umelcov, ktorých pochovali predčasne.  (Zdroj: I.F.)

„Hack of Facebook. Budeme to riešiť právne. Momentálne pracujeme s Facebookom ohľadom zdroja a vymazania stránky,” uviedla pre český Blesk mama 5-ročného Adama a potvrdila, že je živá a zdravá. Netrvalo dlho a poplašná správa zo sociálnej siete skutočne zmizla.

Poplašná správa z Facebooku Ivy Frühlingovej zmizla.
Zobraziť galériu (4)
Poplašná správa z Facebooku Ivy Frühlingovej zmizla.  (Zdroj: I.F.)

Poplašné správy o smrti hviezd nie sú ničím výnimočným u nás ani vo svete. Minulý rok takto spôsobila paniku informácia o smrti Karla Gotta, ktorý, žiaľ, o pár mesiacov neskôr naozaj podľahol chorobe. Na Slovensku zas pred pár rokmi pochovali rapera Rytmusa, ktorý mal zahynúť pri autonehode.

Galéria: Iva Frühlingová

V Amerike sa obeťou podobného hoaxu stal napríklad Jon Bon Jovi alebo speváčka Avril Lavigne. Tá mala byť podľa vtedajších informácií mŕtva už 14 rokov a na verejnosti mal vystupovať jej klon. Aj pri tejto sci-fi správe sa však našli takí, ktorí uverili. Podľa povery sa však práve títo ľudia môžu tešiť dlhému životu.

Viac o téme: Iva Frühlingová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu