Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Na tento let pasažieri nikdy nezabudnú: Odporné VIDEO mladíka v uličke

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/TH Channel HD)

MOSKVA - Cestujúci zažili počas letu zhnusenie, keď sa podnapitý muž vymočil priamo v uličke lietadla. Nepríjemný zážitok zachytil na video jeden z pasažierov, ktorý uviedol, že muž sa ani len nenamáhal prejsť k neďalekej toalete. Doposiaľ nie je známe, za akých okolností k incidentu došlo.

Neznámy mladík si počas letu stiahol nohavice aj trenky a vymočil sa iba kúsok od svojho sedadla do uličky. Video zachytáva, ako sa postavil vedľa svojho sedadla a začal močiť v stoji, zatiaľ čo všetci ostatní sedeli a s úžasom ho sledovali. 

Na tento let pasažieri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/TH Channel HD)

V súčasnosti nie je známe, odkiaľ video pochádza, no zdá sa, že k incidentu došlo v Rusku počas vnútroštátneho letu. Minulú stredu sa totiž objavilo v ruských médiách, ale nebolo doložené potrebnými informáciami o lete ani čase. "Ďalšia opitá kreatúra na palube lietadla," okomentoval zábery jeden z užívateľov. Mladého výtržníka momentálne hľadá polícia.

Ženy rozhnevali celé lietadlo: Odporný zlozvyk na VIDEU terčom hnevu, na personál úplne kašľali

K podobnému incidentu došlo aj minulý rok. Stalo sa tak na palube lietadla EasyJet z Bristolu do Prahy. Celá skupinka zabávajúcich sa ľudí skončila zatknutá po tom, ako sa jeden z nich vymočil na palube lietadla ešte pred vzlietnutím. Mladík bol nútený opustiť palubu a celý let so 140 pasažiermi bol napokon zrušený.

Viac o téme: LietadloMočenieVýtržník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu