Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Silvestrovská tradícia Marty Sládečkovej: To, čo robia mnohí, ona vyškrtla!

Marta Sládečková Zobraziť galériu (8)
Marta Sládečková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Nezameniteľná predstaviteľka Marty Sladkej sa už chystá na oslavy konca roka. Silvestrovský večer strávi herečka Marta Sládečková (60) so svojou kamarátkou z brandže, Zuzanou Tlučkovou (56), a ich spoločnými známymi z východného Slovenska. Aj s koncom roka sú spojené rôzne tradície, tú najviac dodržiavanú však seriálová Zdena vyškrtla.

Marta Sládečková sa tak ako väčšina Slovákov už pripravuje na rozlúčku so starým rokom. Ako nám prezradila silvestrovský večer a oslavu príchodu roku 2019 strávi so Zuzanou Tlučkovou a ich kamarátmi z Michaloviec.

Marta Sládečková o Silvestri
Koniec roka so sebou prináša aj kúsok nostalgie, smútok a radosť, že sa končí ďalší rok, no prichádza zároveň nový. Je to čas, kedy zvyknú ľudia bilancovať, čo bolo dobré a čo nie a najmä si dávajú predsavzatia. Predstaviteľka učiteľky Zdeny z Hornej Dolnej ja však výnimkou.

„Nikdy si nedávam predsavzatia, pretože to, čo chcem urobiť, urobím hocikedy alebo vtedy, keď sa to má urobiť. Kedysi som to robievala a bolo to úplne nanič, pretože už hneď prvého januára som všetko odkladala a som sa vyhovárala prečo až o týždeň. Takže je to úplne zbytočné v mojom prípade,“ rozhovorila sa o tradícii mnohých Slovákov herečka, ktorá sa už na Silvester veľmi teší. Viac sa dozviete z videa vyššie.

Viac o téme: Marta Sládečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu